(U)hyggelig Halloween i Tivoli Friheden

Klar til en dag fuld af hygge til Halloween i Tivoli Friheden

Sponsoreret af Tivoli Friheden Græskarlanterner, farlige zombier, (glædes)skrig, gravsteder og en mand med meget langt skæg (og meget lang krop). Der emmer af (u)hygge i Tivoli Friheden her i efterårsferien, og når man har købt turpas kan man komme ind i parken alle de dage man vil hele efterårsferien! I går besøgte vi endnu engang den fantastiske park i de smukke omgivelser -lige i hjertet af Aarhus. Denne gang havde vi taget vores veninde Tina og hendes to drenge, Lucas og Mathias, med, så ungerne rigtig kunne rende rundt og hygge sig sammen. Der er bare skønt i Tivoli Friheden.

To farlige zombiepiger, som kun to af børnene turde få taget billede af
Uhyggelige væsener
Flot oppyntning
Flotte græskar
Uhyggelige gravsteder

Parken var super flot dekoreret med virkelig kreativ Halloweenoppyntning og levende statister, som gav parken et virkelig autentisk udtryk. Hvis man blev bange for figurerne, skulle man bare sige bøh -så forsvandt de lige så hurtigt som de var kommet!

Den gamle trækarrusel er altid et hit

Isabella og Lisette i de små ballongynger
Tristan i den store ballongynge/pariserhjul

En lille karruseltur
Nicolaj i de små yndlingsradiobiler
Højt at flyve…

Børnene gav sig hurtigt i kast med forlystelserne. De store unger rendte selv rundt to og to i den overskuelige park, hvor de prøvede de vilde rutschebaner og andre forlystelser, mens vi underholdte de to små med alle de småbørnsvenlige forlystelser.

Hyggelige boder
Sukker til de kære børn
Skønne Hr. Skæg som spiller hver dag kl 14 hele efterårsferien

Der var sat de fineste små boder op inde i Tivoli Friheden, hvor man kunne købe hjemmelavede bolsjer, mad og andre lækre sager, som ungerne nød med velbehag. Og så kom den skønne Hr. Skæg som optræder i parken hver dag kl 14 hele efterårsferien. Han er virkelig god underholdning, og fanger både børn og voksne med sit dejlige væsen.

Lille Nohr hygger sig ved scenen
Glad græskarmand

Vi havde en fantastisk skøn dag i parken, hvor vi sædvanen tro sluttede dagen af i Restaurant Friheden, som er garanti for meget veltilberedt og lækker mad. Vi kunne sagtens have tilbragt endnu længere tid i parken, men skulle nå en færge klokken 19, så vi kunne komme hen til det skønne sommerhus på Sjælland. Vi glæder os til at besøge parken igen ved juletid. Der er altså bare hyggeligt i Tivoli Friheden.

Flot park
Glad Tristan

3 meninger om “(U)hyggelig Halloween i Tivoli Friheden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *