Tristan og Nohr 2 år

Nohr og Tristan

Det er underligt at tænke på, at vores to små drenge, som jo lige er blevet født (!), i går fyldte to år. De to små mennesker er så fantastiske og bringer så meget glæde i vores hverdag. Det er fantastisk at være tvillingemor og opleve deres stærke bånd. De griner, krammer og er kærlige overfor hinanden – og alle andre for den sags skyld. Dem har vi været heldige med!

Traditioner

Klar til fødselsdag
Brunch
Gaveoppakning

Vi har en tradition herhjemme, når der er fødselsdag. Faktisk har vi flere. Den første er, at bordet er dækket og spækket med gaver. Man skal aldrig gå ned på gaver. Fødselsdagsbarnet vælger selv noget sejt papservice og bestemmer morgenmaden, som ofte består den af æg, pølser, bacon, boller og pandekager.. og det gjorde den også i går. Drengene stod op til mange gaver, og Tristan var helt med på, hvad det der gaver gik ud på. Heldigvis var både Isabella og Nicolaj lige så begejstrede på deres små brødres vegne og hjalp gerne med at pakke op og vise dem, hvordan det nye legetøj fungerede. Især rutchebanen fra mormor og morfar og pianoet fra Isabella og Nicolaj var et stort hit.

Efter en masse leg med deres nye legetøj, var det tid til en lur. Mens de sov fik deres værelse et nyt look og alt det nye legetøj fra lørdagens fødselsdagsfest og fra selve fødselsdagen blev sat pænt ind.

Da de vågnede, legede vi videre. Både Tristan og Nohr elsker at komme i bad, så det skulle de naturligvis på deres fødselsdag.

Fødselsdagsis

Vi har en tradition om, at fødselsdagsbarnet får lov til at bestemme menuen. Men da de jo stadig er små, fik Nicolaj lov til at bestemme – og det blev McDonalds, hvor fødselsdagsmenuen blev indtaget. Efterfølgende tog vi hjem og fik is med flag og lys i og sang fødselsdagssang, inden de skulle i seng efter en begivenhedsrig dag – og weekend med fødselsdag for de to dejlige drenge.

Tristan

Tristan er så kærlig, nysgerrig og har masser af gå-på-mod. Han har let til smil og elsker at lege med store børn – og selvfølglig sin tvillingebror, som han altid sørger for. Tristan siger ikke så meget, men han har ingen problemer med at fortælle, hvad han vil. Så når han kommer og vil have en kiks, en sut eller en banan, så vil han have en til hver hånd. En til ham selv og en til Nohr. Tristan elsker at danse, fjolle og fræse rundt på løbecykel. Han har et temperament af den anden verden. Og selvom han er den gladeste dreng det meste af tiden, så er man slet ikke i tvivl om, når Tristan føler sig uretfærdig behandlet.

Nohr

Nohr er en meget kærlig dreng, som gerne deler kram og kys ud. Han vil gerne se tingene lidt an, inden han kaster sig ud i dem, men når første skridt er taget, er han ikke til at stoppe. Han elsker bøger og biler og ligger tit nede på gulvet og sætter biler op på række. Nohr er et puttedyr og elsker at lege med sin tvillingebror. Han elsker at fjolle, danse og være i bad. Nohr er en glad dreng, som er meget omsorgsfuld, der græder, når Tristan falder. Han er et helt særligt ordensmenneske, der tømmer opvaskemaskine og putter tøj i tørretumbler. Og så rydder han op efter sig selv – for det meste.

Tristan og Nohr -1 dag gamle

Vi føler os enormt priviligerede over, at vores “treer” og efternøler, blev til to frække, små drenge. Tak for jer, Tristan og Nohr, og tillykke med de 2 år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *