Tristan 3 år og uden støttehjul!

Isabella var fire år da vi skruede støttehjulene af hendes cykel, og hun bare cyklede derudad, som om hun aldrig havde lavet andet. Nicolaj bad, som 2 1/4 årig, cykelhandleren om at pille støttehjulene af den cykel, han var ved at få -og cyklede så afsted! Vi havde derfor egentlig planlagt at Tristan og Nohr ikke skulle have støttehjul på deres cykler, som de fik, da de fyldte tre år. Vi endte dog med at beholde dem på, da drengene aldrig havde brugt pedaler -og nu hvor drengene er 3 1/2 sad støttehjulene stadig på. Tristan elsker at cykle, men Nohr foretrækker stadig sin løbecykel og er ikke så tryg ved den almindelige cykel endnu.

Tristan og hans cykel -uden støttehjul!

Jeg har lært utrolig mange børn at cykle uden støttehjul

…og det første barn var min lillesøster i starten af halvfemserne. Det har altid kun taget mig få minutter, men jeg har bare ikke fået gjort noget ved det med tvillingerne. Tristan har cyklet så flot fra start, og jeg har flere gange spurgt ham, om vi ikke skulle tage støttehjulene af. Hver gang har han nægtet, men det gik op for mig i dag, at han troede jeg ville tage hjulene af! Efter en cykeltur i dag, hvor han flere gange “sad fast” med støttehjulene, fik jeg overtalt ham, og vores søde genbo, Børge, hjalp os med at tage støttehjulene af og sætte sædet lidt op. Og Tristan? Ja han cyklede bare afsted, som om han aldrig havde lavet andet!!! Seje lille mand! Jeg har smidt en video på Instagram (regnbuemor.dk), som den stolte mor, jeg er! Nohr har stadig støttehjulene på, for han har ikke rigtig lyst til at cykle på den. Motorisk har han nemlig lidt udfordringer, som han får hjælp af en ergoterapeut med. Han skal nok få dem af på et tidspunkt.

Hvor gammelt/ gamle var dit barn/dine børn de de cyklede uden støttehjul?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *