Sommerferie i Danmark, dag 7 // Sommerland Sjælland

Nu er det allerede en uge siden jeg ønskede mine fantastiske kollegaer god arbejdslyst og strøg på sommerferie. Sådan noget ferie går altså alt for hurtigt -også selvom jeg ikke helt er overbevist om der der Danmarks-sommerferie, som indtil videre har været en noget våd oplevelse. Vejrudsigten ser ikke for lovende ud de næste mange dage. Til gengæld kunne selskabet ikke være bedre, og vi ser frem til min nevøs fødselsdag i morgen, besøg hos Lisettes søster, besøg af min bror, svigerinde og niece, besøg hos min skønne moster og besøg af min anden bror og svigerinde. Ja, og flere hyggestunder med svigerne de næste par uger i sommerhuset.

I dag tog vi hul på årets første besøg i Sommerland Sjælland

Sommerlandet ligger ca 10-15 min fra sommerhuset, så vi har haft sæsonkort de sidste par år. Ungerne elsker at komme derhen, der er en masse fine forlystelser (primært) til de små, trampoliner/gokarts og få vildere forlystelser til de store og vandland. Vandlandet brugte vi dog ikke i dag, da det var en kende for koldt. Vi slap heldigvis mere eller mindre for regn i sommerlandet. Til gengæld sidder vi nu i sommerhuset, mens regnen rusker udenfor. Det kan nu også have sin charme -om efteråret!

Bilerne hitter altid hos de to små fyre
Isabella og jeg ELSKER at køre i gokarts
Store slikkepinde
Minitog
Istid
Kvalmemaskine

Her til aften gik jeg en tur i regnvejret helt alene. Både for motionens skyld, men bestemt også for sindets. Det er skønt at gå en tur ned til havet og blive luftet igennem. Tænk hvis man havde havet så tæt på hver dag. I morgen suser vi til København, hvor vi både skal til fødselsdag og hjem til Lisettes søster.

Tak fordi du læser med. Der kommer et nyt indlæg igen i morgen.

2 meninger om “Sommerferie i Danmark, dag 7 // Sommerland Sjælland”

    1. Tusind tak, søde Karen. Jeg er super glad for, at du læser med. God sommer til dig og din familie. ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *