Sommerferie i Danmark, dag 2 // Fårup Sommerland og Hotel Fårup

Klar til en tre timer lang køretur til Fårup Sommerland -i strålende humør

I dag stod vi tidligt op, for i dag startede ferien for alvor, og der var tre timer til første destination: Fårup Sommerland og Hotel Fårup, hvor vi skal være i to dage. Vi boede her sidste år i august, hvor vi rendte rundt som seks druknede mus i parken, da regnen stod ned i stænger begge dage. Vi håbede derfor at vi denne gang kunne nyde et par dage med solskin og lækkert, dansk sommervejr! Snydt!

Våd lille mus i de seje lastbiler, som blev prøvet flere gange. Bemærk det begyndende, gennemblødte tøj

Ved 11.30-tiden trillede vi ind foran Hotel Fårup…

…og straks måtte shorts og t-shirt byttes ud med lange bukser og sommerjakke. Det var pænt koldt, og kort efter begyndte det da også at regne -for først at stoppe ved 17-tiden igen. Halvvejs op ad dagen, måtte vi gå tilbage til hotellet for at skifte til tørt tøj, og få hængt det dyngvåde tøj op, så vejrguderne drillede igen. Optimistisk har vi endnu engang pakket badetøj til det store vandland i parken, som vi ikke fik benyttet sidste år, men jeg tvivler på, vi får det brugt i Fårup Sommerland. De lover nemlig det samme møgvejr i morgen!

Lisette og Nohr højt at flyve
Tristan og mor i rutschebanen
Isabella elsker trampolinerne
Nicolaj og Tristan

PYT!

Når det så er sagt, har ungerne haft en forrygende sjov dag, omend visse forlystelser har meget lange køer, da der kun må fyldes 2-4 personer på foran og bagi – i alt – i fx rutschebanerne! Isabella og Nicolaj rendte rundt selv det meste af tiden, og har fået prøvet en masse sjovt. Imens gik vi rundt med Tristan og Nohr, som virkelig har haft en fest! Selvom de nærmest har været opfostret med forlystelsesparker hele deres liv, er det den første sæson hvor jeg virkelig kan mærke deres store begejstring for parken og forlystelserne. De var næsten ikke til at drive væk fra forlystelserne, og prøvede virkelig nogle vilde ting, mens de begejstrede bad om en tur mere! Mødrene? Ja, de drev rundt i en kvalmerus det meste af dagen, da drengene ikke er høje nok til at prøve forlystelserne selv, og vi derfor måtte med i dem alle!

Lækker mad, bålpopcorn og ristede skumfiduse

Bålaften på hotellet
Popcorn

Aftensmaden blev indtaget på Hotel Fårup, hvor vi fik en lækker buffet. Bagefter tog vi ud til hotellets bålhytte, hvor vi ristede skumfiduser og lavede popcorn på bål, nød en kop kaffe på terrassen mm. Så hyggeligt. I morgen krydser vi fingre for, at vejret bliver bare en smule bedre. Det er altså lidt sjovere, når man render rundt i tørvejr!!

I morgen aften kører vi videre til næste destination, som vi bookede impulsivt her til formiddag. Læs med i morgen, og find ud af hvor.

Hyggelig køjeseng i det gennemførte familieværelse

Godnat fra Fårup Sommerland. Over and out!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *