Sommerferie i Danmark, dag 17 // Hygge hos moster og børn på miniferie

Balancedreng

I dag var en skøn dag! Dagen startede ud hjemme hos mormor og morfar, hvor vi havde sovet efter Tivoli. Ved middagstid kørte vi over til min fantastiske moster, Lilian, som jeg havde glædet mig meget til at se. Hos Lilian fik vi lækre sandwiches og en lækker salat, og så gik vi alle en skøn tur ned til den nærliggende havn, hvor børnene fik badet og soppet lidt. Super hyggeligt. Jeg elsker at være sammen med min moster, som jeg desværre ikke ser så ofte.

Soppetid
Badetid. Ungerne synes det var ret koldt

Bytte, bytte feriebørn

Efter besøg hos min moster kørte vi hen til min bror Henrik og familie for at aflevere Isabella til overnatning og for at spise aftensmad. For en uges tid siden havde vi deres søde Lærke på besøg, og så spurgte de, om Isabella mon havde lyst til at komme og sove hos Lærke. Det ville hun rigtig gerne! Vi spiste skøn kartoffelsalat med pølser og sad og snakkede lidt, da ungerne spurgte, om Nicolaj også måtte sove der? Det måtte han gerne, så vi kørte hjem mod sommerhuset med 50% af vores børneflok. De små faldt i søvn i bilen, hvilket var total luksus, da de tager 2-3 timer at putte hver aften -så nu sidder vi helt afslappede i stuen, børnefri og Pepsi Max-fulde, og nyder en sjælden børnefri stund. I morgen hygger vi om de små, og så henter jeg de store om eftermiddagen.

2 meninger om “Sommerferie i Danmark, dag 17 // Hygge hos moster og børn på miniferie”

  1. Ja det var en dejlig dag, og skønne billeder du har taget Fie. Det er nogle søde og friske unger I har, se på Nicolaj på telefonpælen på badebroen Godt I fik en rolig aften, det havde I fortjent efter en lang dag. ❤️❤️❤️❤️

    1. Tak for en dejlig dag, moster. Det var dejligt at se dig. Og skønt med sovende unger og aften til mødrene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *