Sommerferie i Danmark, dag 14 // Bio x 2 og shopping

I dag var alle børnene med mormor (og mor Lisette) i biografen. Tristan, Nohr, mormor og Lisette så “Bølle”, som fik premiere i dag, og da filmen var slut, så Nicolaj, Isabella og mormor “Fremad” lige bagefter.

To små drenge faldt i søvn på vej til biografen

Da første hold var i biografen, tog vi andre ned i Holbæk by og shoppede lidt. Vi har ikke just pakket nok varmt tøj med, da jeg var lidt for optimistisk med vejret, da jeg pakkede. Jeg måtte derfor købe lidt mere varmt tøj, da vi slet ikke kan følge med med vaskemaskinen.

Da de store tog i bio med mormor, havde vi et mellemværende med Tristan

To stolte drenge
Blefri Spiderman

Tristan var blevet lovet en gave i BR, når han smed bleen, og den røg af for halvanden uge siden. Vi kunne ikke så godt kun give den ene en gave, så de fik begge lov at vælge en ting. Nohr er slet ikke klar til at smide sin ble endnu, og han ville slet ikke kunne forstå, hvorfor kun Tristan fik en gave. Nohr fandt en stor Paw Patrol-lastbil med indbygget “rutschebane” og Tristan valgte et Spidermankostume og en pakke med 5 gravkøer. Det var to meget stolte drenge der gik ud af butikken med deres ting.

Fed dyrehandel

Spændende dyr

Lige ved siden af BR, lå der en stor dyrehandel, hvor man kunne få en masse forskellige dyr. Vi havde stadig en del tid der skulle slås ihjel, så vi gik ind for at kigge på dyr. Det var sjovt at se på fisk, agamer, fugle, kaniner, ørkenrotter, snegle, skildpadder og små krokodillelignende væsener. Så hyggeligt.

Efter bio kørte vi tilbage til sommerhuset

Vi spiste aftensmad med mormor og morfar, som kørte hjem bagefter. Vi har endnu ikke lagt planer for i morgen. Vi overvejer Sommerland Sjælland, men da vi skal i Tivoli på søndag, er det måske lidt for meget forlystelsespark til børnene. Vi må se hvordan vejret arter sig. I dag var en god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *