Sommerferie i Danmark, dag 13 // Hej sol (yay!) og strand

I dag tittede solen endelig frem! Det manglede da bare! Vi startede dagen op med lækker brunch til vores feriegæster -lillebror, hans forlovede og deres søde datter. Vi hyggede med lidt stenmaling om formiddagen, og så skulle de sættes af ved færgen mod Aarhus kl 14. Tristan var voldsomt begejstret for sin lille babykusine, og han var simpelthen ikke til at skyde igennem, da han sad med lille Hilde på skødet. “Se babyen har små hånde (hænder.red). Jeg har en stor hånde”. Meget stolt lille dreng. Vi har hygget os helt fantastisk godt med den lille familie.

Lillebror Andreas, lille Hilde og Tristan

Da vi havde sat den lille familie af, tog på afsted på årets første strandtur…

…Det skulle udnyttes at solen ENDELIG var fremme! Der ligger en vidunderlig sandstrand, Gudmindrup Strand, i kort kørselsafstand fra sommerhuset, så der kørte vi naturligvis hen. Der ligger også to strande meget tæt på sommerhuset, men denne er meget bedre. 5 af familiens medlemmer var i vandet, og jeg var ikke en af dem. Jeg synes stadig, det er for koldt.

Modige drenge i vandet
Klitbandit
Modig pige
Strandløve

Efter stranden kørte vi naturligvis forbi et ishus…

Isvafler…
…med skøn udsigt

Ishuset havde en fantastisk udsigt over Kattegat, og isene var dejligt store. Hele familien, pånær mig, fik gammeldags isvafler -og de var så store at ingen kunne spise op. Jeg har ikke rørt sukker siden marts, så jeg nød bare udsigten imens.

Tilbage i sommerhuset…

Pooltid

…havde to små drenge endnu ikke fået nok af vand, så de sprang i poolen. De badede lige til mormor og morfar kom. De blev mødt med udstrakte arme og vi har glæde af bedsterne i et par dage! Så hyggeligt! Vi fik lækker aftensmad, og Lisette og jeg gik en tur ned til stranden på skift, så vi kunne cleare hjernen. Aftengåturen hver aften er virkelig balsam for sjælden. I morgen loves der regn igen, så vi smutter i bio. Børnene vil så gerne i bio med mormor! Dejlig dag, altså❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *