Sneen daler ikke, men det gør vægten!

Vægten daler

Jeg skylder jer vist en opdatering på det tidligere indlæg, “Sense -Hjælp jeg skrumper (og jeg elsker det!)”, hvor jeg den 8. oktober glædestrålende skrev, at jeg endelig havde fundet en slankekur/ny livsstil som virkede. På daværende tidspunkt havde jeg smidt 9 kg, og var absolut flyvende! Og ved i hvad? Det er jeg sgu stadig!

Vægten falder støt og roligt! Da jeg hoppede på vægten forleden, sagde den 80,6 kg – 14,1 kg mindre end da jeg startede for 4 måneder siden! (Og knap 28 kg mindre end da jeg var højgravid med tvillingerne!). Aldrig har jeg prøvet noget så nemt. Aldrig har jeg været så stolt af mig selv. Aldrig har jeg haft sådan en kampgejst! Og aldrig har jeg fået så mange skulderklap som nu.

Mit mål er 65 kg, så jeg er nu snart halvvejs mod målet (hvis jeg da ikke når et punkt inden, hvor jeg føler mig tilpas med vægten). BMI er gået fra 30,69 (35,27 da jeg var gravid) til 26.12 (under 24,9 er normalområdet), og når jeg rammer de 65 kg, vil det ligge på 21.22 -stadig i normalområdet.

Før -nu (eller sådan for tre-fire uger og 3 kg siden)

Jeg taler varmt om Sense til alle som gider høre på mig. Efter så mange mislykkede kure, har jeg endelig fundet en livsstil, som jeg føler jeg kan leve med resten af livet! Slut med at være tyk!

Hvis du er lidt nysgerrig på, hvad min nye livsstil går ud på, kan du læse mere om det i mit tidligere indlæg.

I morgen står den på julefrokost med kollegaerne, og jeg har tænkt mig at følge den nye livsstil som jeg plejer, og spise efter de gode kostprincipper + måske en lille portion risalamande. Den nye livsstil er kommet for at blive!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *