Skiferie i Bad Gastein, dag 5 // Nysne og snestorm

Snefygning

Sneen har dalet hele dagen, så vi har stået i rå mængder, lækker nysne -og har igen kørt lidt i skiblinde oppe på toppen, når den altså ikke lige var lukket, så man måtte af på mellemstationen. Pigerne havde sidste dag på skiskolen, så de voksne fik skudt over 30 pistekm af imens, og er en smule trætte i benene!

Snefygning, sneblindhed og masser af skiløb
Skiskole
Mor og datter

“Mor, vi skal ikke hjem nu, vel? Kan vi ikke stå lidt mere på ski?”, bønfaldt Isabella, da Linda og Laura tog hjem kl 15 efter 5 timers skiskole. Pigebarnet elsker at stå på ski, og selvom vi havde stået på ski siden pisterne åbnede kl. 08.30, fik vi skiet lige indtil pisterne lukkede kl 16.30, hvor vi sprang på den sidste lift op! Vi landede i dalen igen 16.45 -efter 8 timer og 15 minutters skiløb. I morgen og resten af ugen er der lovet sol. “Mor, i morgen skal vi også stå på ski hele dagen, ikke?” Og jo skat, det skal vi! Vi er nemlig helt vilde med skiferie!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar