Skiferie i Bad Gastein, dag 4 // Skiløb i blinde

To søde piger i liften

I dag sneede det. Meget. Så meget at toppen af bjerget var lukket det meste af dagen. Der var kun åbent til den øverste del af pisterne kortvarigt, og der nåede vi med op. Og fortrød. Det blæste en halv pelikan på toppen, og sneen føg så voldsomt, at man næsten intet kunne se, og følte man stod på ski i blinde! Alt fygningen gjorde, at det lignede tåge, og flere gange blev jeg væltet omkuld af blæsten. Vild oplevelse. Sjovt nok at prøve, men også lidt angstprovokerende -men dog skønt at køre i nysne. Vi gentog i ikke succesen, da vi tog liften op igen, men stod i stedet af på mellemstationen. Derfra var der også masser af nysne, men mere læ, så det var lidt nemmere at stå på ski i.

Flot ser det ud
Glad skipige
Mor og datter

Pigerne var igen i skiskole, og det var nu meget heldigt, for de stod mest nede i dalen, hvor vejret var lidt bedre.

Vildsvinepølse med kartoffelmos

Frokosten var et tiltrængt hvil fra vejret, og her spiste vi noget så eksotisk som en ordentlig vildsvinepølse med kartoffelmos, og en lækker cafe latte til dessert. Stængerne var noget trætte efter et lidt anstrengende skiløb med mange opkørte pukler, så det var tiltrængt.

Pool- og sauna/wellnesstid
FaceTime med ungerne derhjemme

Efter skiløbet plyndrede vi Spar for slik og Coca Cola Zero -og så strøg vi ellers hjem på hotellet, så vi kunne komme i pool og sauna -så skønt!

Efter aftensmaden facetimede jeg med drengene derhjemme. Nicolaj råhygger med Lisette, og styrer vinterferiens gang, så der er planlagt adskillige McD-besøg, tre biografture, en tur i legeland, legeaftaler, besøg hos mormor og morfar og feriebillet i Tarup Centret. Tristan og Nohr forstår ikke helt, hvor mor er blevet af. Eller, det vil sige, Nohr tuller bare rundt, og Tristan peger mod hoveddøren og siger “mor?”. De hygger sig dog, og har en skøn ferie derhjemme.

I morgen skulle det også sne, men vi krydser fingre for at sigtbarheden er bedre i morgen. Pigerne har sidste dag i skiskolen, og de glæder sig vist tll at stå lidt mere på ski med os voksne.

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar