Sense -hjælp jeg skrumper! (og jeg elsker det!)

New me

Hjælp jeg skrumper -og jeg elsker det! Jeg er vild med Sense -og kan næsten ikke få armene ned. New Sophie coming up! Snart kan i ikke se mig, når jeg vender siden til!…eller i hvert fald om ca. 20 kg.

Jeg var super slank som ung. Sådan 53 kg/175 cm høj -ish, og jeg var en af de der, der bare kunne spise lige hvad jeg ville uden at tage på…indtil jeg fik PCO i starten af tyverne og pludselig begyndte at tage på. At få fire børn hjalp bestemt heller ikke på det, og inden jeg fik set mig om, havde mit BMI sneget sig op over 30: Svært overvægtig. Der var flere der sagde, at man ikke kunne se, at jeg vejede så meget, men det synes jeg nu godt, man kunne, og jeg havde det bestemt ikke godt i og med min krop! Jeg har, som så mange andre, prøvet utallige slankekure, som kun virkede meget kort, for så at tage det hele på igen. Jeg var frustreret, for jeg havde virkelig meget selvlede over min krop, og kunne mærke at det begyndte at hæmme mig, selvom jeg faktisk egentlig er typen som “gives a shit”, og hviler en del i mig selv. Ja, faktisk følte jeg mig til sidst lidt mindreværdig -og det ville jeg ikke være med til. Jeg jokede om min fedme, og folk “jokede” med mig, men jeg kunne mærke, at jeg blev mere og mere ked af det. Vægten toppede på 94,7 kg, da jeg kom hjem efter sommerferien, og i hele august prøvede jeg virkelig at spise sundt, og fik da også vægten ned på 92, hvorefter det hele gik i stå! Mit værste problem var faktisk her, ikke at lade mig friste af alt det slik og kage, der altid er på arbejdet -men også, at jeg pga min PCO simpelthen er nærmest umættelig, og kan spise selv store mænd under bordet.

Nu har jeg dog endelig fundet min nye livsstil, ikke kur, for det her skal være varigt. Og indtil videre går det bare SÅ godt. Jeg har ingen sukkertrang og har et stabilt blodsukker, har lært at mærke efter min sult og ikke overspise, får virkelig god mad -og så er det ikke mindst super nemt at holde “kuren”. Faktisk har jeg tabt de første 6 kg på fire uger (snart 9 kg siden jeg kom hjem fra ferie), og jeg føler mig flyvende! Allerede efter et par dage med den nye livsstil kunne jeg mærke en forandring i kroppen. Mere energi, bedre velvære og faktisk også mere glæde! -og så hjælper det selvfølgelig også gevaldigt på humøret at vægten kun går en vej: NED!

Jeg vil ikke komme ind på hele Sensekuren her, men i store træk går det ud på, at man kun spiser 3 gange om dagen, og at hvert måltid er en spisekasse, som består af 2 håndfulde grønt, 1 håndfuld protein, 1 håndfuld stivelse (som man kan vælge at konvertere til 1/2 håndfuld protein + 1/2 håndfuld grønt mere) og 3 spiseskefulde fedt (fx smør, olie, nødder, mayonaise, mørk chokolade). Det er super nemt at holde denne livsstil, fordi man ikke skal stå og veje sine ting, og vi får virkelig varieret og lækker mad. Man kan læse lidt mere om det HER. Der er ingen forbud, men der er selvfølgelig ting som er smartest at holde sig fra.

Jeg vil gerne ned på 65 kg, så der er stadig et godt stykke vej. Forskellen er så bare, at jeg denne gang er sikker på, at jeg nok skal komme derned, og det vil jeg gøre med god, næringsrig mad og stædighed. En stædighed der gør, at jeg her på 4. uge ikke rør sukker -og faktisk overhovedet ikke mangler det. Mor er GLAD!

5 meninger om “Sense -hjælp jeg skrumper! (og jeg elsker det!)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *