Mors Dag -uden mor

I år runder jeg den 10. Mors Dag uden min mor. En dag jeg ofte gennemgår med blandede følelser. På de sociale medier læser jeg stolpe op og stolpe ned om folk som fejrer deres mødre, og desværre også om flere der, ligesom mig, kun kan fejre deres mor i tankerne. Mors Dag er blevet nemmere at komme igennem, men er samtidig også en dag, hvor jeg mærker savnet en lille tand mere.

Mor og mig i 1981

Mor døde for snart 11 år siden

…og alt for tidligt. 66 år fik hun på denne jord, og jeg nåede kun at kende hende i de 28 af dem. En skide cancer tog hende fra mig og gjorde, at hun kun nåede at møde 1/4 af mine børn -og desværre så kort, at Isabella ingen erindring har om hende (Isabella var 8 mdr, da mor døde). Alligevel er jeg dybt taknemlig for, at hun nåede at møde mit første barn. Hun mangler i mit liv hver eneste dag.

I år runder jeg den 10. dag uden en mor at fejre, men hun bor i mit hjerte, og jeg sender hende en masse kærlige tanker, og tænker på de gode stunder, vi har haft sammen. Husk at værdsætte den tid, du har med dine forældre. Man ved aldrig hvornår det er slut.

2 meninger om “Mors Dag -uden mor”

    1. Er ked af at høre, at du også har mistet din mor. At have sin mor i ens liv er bare så essentielt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *