Mor, mor og børn -i en stor pærevælling

Regnbuemor.dk er bloggen der viser familielivet med mor, mor og børn på godt og ondt. Den handler om hverdagen, vores mange rejser og oplevelser, Krea, familieliv, temafødselsdage og problemstillinger ved at leve i en helt almindelig, anderledes familie. Vi prøver ikke at skabe et kunstigt glansbillede af familielivet, men er hudløst ærlige. Har du nogen spørgsmål, spørger du bare løs!

Vi er:

Sophie

Sophie, årgang 1981, biologisk mor til alle fire unger, sygeplejerske, stifter af bloggen og kugleskør.  Elsker at rejse, opleve, være kreativ og at være mor.

Lisette

Lisette, årgang 1980, medmor (og adoptant) af alle ungerne, journalist og det store kagegeni herhjemme. Lisette bager de sejeste fondantkager til ungernes fødseldag, har tusind gode ideer i hovedet og har altid en masse bolde i luften. Hun er også lidt skør. Det skal man være for at bo herhjemme 😉

Isabella

Isabella, årgang 2008, går i 4. klasse og klarer sig super godt. En empatisk, skøn pige -og en god kammerat. Førstefødte og eneste pige i børneflokken. Har dyrket kunstskøjteløb i 5 år, men går nu til trampolin, elsker Marcus og Martinus, hader uretfærdighed og tænker på andre før sig selv. Børnemodel  på 6. år -og elsker det.

Nicolaj

Nicolaj, årgang 2010, går i 2. klasse -og er ualmindeligt kvik.  Dreng med stort D, elsker al elektronik, spiller fodbold, vellidt blandt kammeraterne, en god (og lidt fræk) dreng  og en følsom gut! Elsker Mario, GTA og Michael Jackson! Børnemodel på 6. år.

Tristan

Tristan, årgang 2016, dagplejebarn.  Førstefødte tvilling. Vores evigt glade krøltop, som giver os grå hår i hovedet. Er overalt, putter alt i munden, river alt ud af skabene og er super fræk. Spiser som et tærskeværk -er den første der starter og den sidste der slutter. Stavrer rundt i hele huset i bedste Charlie Chaplinstil og er en rigtig humørspreder. Elsker at køre i sin Coupebil og på sin løbecykel.

Nohr

Nohr, årgang 2016, dagplejebarn. Sidstfødte tvilling. En lun, lille, smilende, observant fætter, som studerer Tristan nøje, og først gør ting når han kan dem perfekt. Nohr elsker bøger og biler, mælkebaren (som han helst så han kunne benytte hele tiden) og sit boldbassin. Han er lidt mere forsigtig end Tristan, spiser ikke hvad som helst, elsker ostehaps og er super god til at få kommunikeret ud hvad han vil og ikke vil!