“Mor, du kørte forbi skolen?!??!”

4 glade unger, som lige har fundet ud af, hvad overraskelsen er!

“Mor, du kørte forbi skolen?!??!!”, sagde Isabella og Nicolaj spørgende forleden. Vi havde vækket dem til sædvanlig tid, spist morgenmad og pakket ungerne ud i bilen, som vi gør hver morgen. Mødrene havde dog en hemmelig agenda, for ungerne skulle på ingen måde i skole, og var for længst blevet fritaget for undervisningen. Vi havde hemmelige planer for dem, og spændingen steg hos ungerne jo længere væk vi kom fra Odense…

Ungerne i Legoland

Hvor var vi mon på vej hen?

Der blev gættet på livet løs i bilen. Var vi mon på vej til lufthavnen? Skulle vi i Tivoli Friheden? Skulle vi i Lalandia? Budene var mange, men ingen gættede helt rigtigt. Isabella konstaterede dog, at vi måtte være på vej til et sted, hvor vi havde været før, fordi vi ikke havde slået GPS til. Kvikke pige. Hun var dog heldigvis så optaget af sin mobil, at hun ikke fik set alle skiltene mod Billund og Legoland, hvor vi havde planlagt en overnatning med ungerne. Det er ellers ikke meget mere end en måned siden, vi gjorde det sidst, men de er vilde med at bo på hotellet, så vi besluttede os for at overraske dem med en overnatning.

Der blev hygget til den store guldmedalje. Isabella og Nicolaj løb lidt rundt selv, mens vi prøvede de “laaaangsomme, kedelige forlystelser” med Tristan og Nohr. De to små fyre er ellevilde med Legoland, og det er så dejligt at se deres store glæde over hver mindste detalje. Især legofigurerne og husene er et kæmpe hit, og de stod længe hvert sted og studerede bygningerne og de kørende biler og tog.

Hotel Legoland

Hotel Legoland og Lalandia

Vi har efterhånden boet på Hotel Legoland mange gange, og har nu boet på alle værelser pånær prinsesseværelset. Denne gang prøvede vi et Kingdomværelse, og de små var meget fascinerede at det seje gulvtæppe på gangene. De store løb rundt på skattejagt, og Nicolaj var så heldig at vinde en flot æske Lego. Sidst vi boede i Legoland, boede vi på det nye Castle Hotel, men vi er alle blevet enige om, at vi foretrækker Legoland Hotel.

Lalandia

Dagen efter tog vi igen i Legoland i formiddagstimerne, og så valgte vi at tilbringe resten af dagen i Lalandia, hvor ungerne havde en fest! Ungerne er vilde med Lalandia, og i mange år holdt vi faktisk ferie i Lalandia 3-5 gange om året. De seneste par år er det dog kun blevet til 1-2 besøg om året, og lige nu har vi ingen aktuelle planer om et besøg, så ungerne var ellevilde over at få en dag i Lalandia. Vi har nemlig 29 dage i udlandet fordelt over 3 ferier (23 dage + 2 x 3 dage) foran os, og dem glæder vi os afsindigt til.

Vi elsker at overraske børnene på denne her måde, og drømmer om en dag at overraske dem med en flyrejse et sted hen. Dét kunne være fedt!

2 kommentarer til ““Mor, du kørte forbi skolen?!??!””

  1. Pingback: Overrask dine børn med en tur i Legoland - Momster Travel

  2. Pingback: Overrask dine børn med en tur i Legoland – MOMSTER BUSINESS TEMPLATE todo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen