“Min donutfar smager ikke godt!”

Alle vores fire børn er lavet af samme gode opskrift: 50% mig og 50% samme donor. Vi har altid været meget åbne omkring børnenes oprindelse, vores tanker bag, hvad vi ved om donor mm. Vi har dog aldrig rigtig snakket med Tristan og Nohr, på tre år, om donorfar (som vi kalder ham herhjemme), for de har aldrig rigtig spurgt ind til det. Alligevel er der røget noget ind, for i morges kom denne søde konklusion ud af lille Tristans mund -og jeg kunne slet ikke holde op med at grine, da Lisette skrev det i en sms:

“Mig har ik en far…Mig har en donutfar.”

“Han mager (smager) ikke godt ham donutfar”

Løjerlig lille fyr

Den lille må simpelthen have overhørt en samtale, og fået det til donutfar. Jeg synes simpelthen, det var så sødt. Jeg tror aldrig Donorfar kommer til at hedde andet en donutfar fra nu af!

Hvis du har nogle søde guldkorn, så smid den endelig i en kommentar herunder.

6 meninger om ““Min donutfar smager ikke godt!””

 1. Min yngste fætter Milo på 4 år (5 d. 19 maj) og jeg på 20 år har altid fra dag 1 været meget tætte. For 2-3 måneder siden kom jeg hjem til min moster og da han så mig udbrød han “Se det min bedste ven!” og løber hen til mig og vil op for at kysse og kramme mig, fordi vi ikke havde set hinanden i lang tid. Lige siden da har han hvergang gjort det og når der kommer andre på besøg når jeg er der, skal de også vide at jeg er hans “bedste ven” og han elsker mig

 2. Min nevø sagde sådan ud af det blå i weekenden
  “Jeg bliver snart træt af 6.
  ( pause )
  For jeg bli’r snart syv…

 3. Åh de guldkorn .

  Vores ældste datter er nu 6 år. Da hun var noget yngre spurgte hun , hvor hendes far var . Vi tog en god snak omkring det, og læste forskellige børnebøger , om andre med en donorfar. Hun kom løbende hen til os og siger, min donorfar er rød og han ligger i hjørnet inde i stuen . Vi fulgte efter for at se, hvad hun mente . Der i stuen lå så en rød bobles donut , som hun glad pegede på og sagde det er min donorfar

  1. Ej hvor godt! Det har vist sig at faktisk ret mange børn forveksler det med donutfar. Jeg har fire børn, men Tristan er den første der fyrer den af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *