Lækre, kreative efterår og vinter

Nicolaj og mors kreation

Vi elsker at være kreative herhjemme. Eller familiens piger gør i hvert fald. Nicolaj på snart 8 år kan kun sjældent lokkes til at være med, medmindre det virkelig appellerer til ham. Så vi prøver at lave forskellige ting , så han også har lyst til at deltage -og får ham lidt væk fra al den elektronik, han holder så meget af.

Og i går ramte vi plet med det fedeste modellervoks Cernit fra hobbybutikken Rito.dk, hvorfra jeg et par dage forinden havde bestilt en masse materialer til efterårets og vinterens kreative udfoldelser. Cernit er en modellervoks, som man varmer i hænderne og så former lige efter fantasien. Herefter varmes det i ovnen, hvor det hærdes, så det ikke kan gå i stykker igen.

Cernit
Isabella i dyb koncentration
Nicolaj sad fordybet længe

Isabella lavede nogle mønstre efter fantasi og  perler til nøgleringe, hun vil bruge til julegaver. Nicolaj lavede en orm i regnbuens farver og en fantasifigur, som han var meget stolt af. Begge børn var fordybet længe i det fine modellervoks, som virkelig appellerer til de lidt større børn. Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser. Som barn holdt jeg også meget af at lave ting i Cernit, så det er virkelig en anbefalesværdig gave til det kreative barn i den kommende juletid.

Nicolaj lavede en fantasifigur -ogormeb øverst i indlægget
Isabella lavede fare fulde ruller, som kan bruges som perler
Perler. Pengene var til hullerne, ogblev tagets inden de blev varmet i ovnen

Ud over det fine modellervoks, fik vi også bestilt lærreder, som børnene kan male på, nøgleringe, krympeplast, magneter, guld- og sølvballoner og guld og sølvbordkort (til Isabellas kommende 10-års fødselsdag). Jeg glæder mig til at dele nogle af deres kreative sysler med jer over den næste tid -for med det vejr efteråret og vinteren som regel byder på, er det skønt med nogle skønne indendørs aktiviteter.

Psst! Lige nu er over 800 varer på tilbud til og med onsdag  de kan ses HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *