Hov! Der kom vist lige lidt ekstra sommerferie! Berlin, Baby!

Årets rejsemål

At rejse er at leve, og vi lever for at rejse. Alt hvad vi kan spare sammen går altid til rejser -og årets sommerferie bliver absolut en af de fede af slagsen! Især for børnene, som oplever henholdsvis 3 (de store) og 5 (de små) nye lande, hvor de ikke har været før. I forrige indlæg fortalt jeg om sommerens ferie, som går til Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg -og i ugerne efter til Sverige og Norge. Planen har hele tiden været at slutte ferien af i Luxembourg, for så at køre hjemad mod Danmark (med en enkelt overnatning på vejen), men forleden fik jeg en meget impulsiv idé, og det var heldigvis UALMINDELIGT nemt at overbevise Lisette om det!

Ca. så glad blev Lisette, da jeg spurgte, om vi ikke skulle slå vejen forbi Berlin på vej hjem

“Lisetteeeeeee. Skulle vi ikke lige tage (en stor omvej) til Berlin på vej hjem fra Luxembourg?”

…spurgte jeg, velvidende at Lisette har ønsket sig at komme til Berlin i mange år. Selv har jeg ikke været der siden jeg var barn, så det har bestemt stået på min ønskeliste -bare ikke som primær sommerferie. Jeg havde googlet lidt på priserne, som var ganske overkommelige, så i går blev rejselængden lige forlænget med en lille uge, og vi glæder os helt latterligt til at opleve Berlin. Jeg elsker at udforske nye lande/byer/områder, og vores liste over steder vi vil se, er allerede alt for lang i forhold til de 6 dage vi har i Berlin!

Planen for årets sommerferie er som følger:

 • Dag 1: Odense-Bremen
 • Dag 2: Bremen-Berny Riviere, Frankrig (mobilehome på luksus campingplads) -med stop i Holland og Belgien for at opleve lidt.
 • Dag 2-12: Mobilehome, endagsture til Paris, Parc Asterix, afslapning m.m
 • Dag 12-15: Disneyland Paris (Davy Crockett)
 • Dag 15-16: Hotel nær Disneyland
 • Dag 16-18: Camping i Larochette-Mersch i Luxembourg
 • Dag 18: Luxembourg-Berlin
 • Dag 18-23: Berlin!
 • Dag 23: Berlin-Danmark

Jeg bliver MEGA glad for tips til årets sommerferie. Især til Berlin, men også til vores andre destinationer, så smid endelig en kommentar herunder!

Jeg har som altid været en ørn til at finde de bedste priser som muligt, så disse små, impulsive ekstradage i Berlin, kommer kun til at koste os 2500 kr for 5 overnatninger + benzin og lommepenge. Samlet kommer rejseprisen for 23 dage op i lige under 25.000 for 6 personer (+benzin, vejskatter og lommepenge (og med Disneyland som sluger over halvdelen af budgettet for 4 dage), og det synes jeg helt ærligt er hamrende billigt i industriferien!!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

6 comments / Add your comment below

 1. Berlin er en FED by!
  Kan anbefale zoo, der kan man få mange timer til at gå. En tur i tv-tårnet er også flot. Book med fordel billet til det hjemmefra, så slipper I for en ofte timelange kø for at komme op. Alle butikker, supermarkeder mm er lukket i Berlin om søndagen, også i hovedferien. Så husk at ha tanket op på mad mm. Enkelte seværdigheder + restauranter holder dog åbent

Skriv et svar