Familieoplevelser // Miniferie i Legoland på Castle Hotel

Årets første tur til Legoland

Vi elsker Legoland, og har haft sæsonkort de sidste 9-10 år! Ungerne elsker at komme derhen, og vi elsker når ungerne er glade (og flade efter en begivenhedsrig dag!). Som barn var jeg i Legoland ca. en gang om året, hvor vi tog toget fra Københavns Hovedbanegård meget tidligt om morgenen, tilbragte en lang dag i Legoland, og så hjem med toget igen sent om aftenen! Den gamle indianer fra 1980’erne huserer stadig i Legoland, hvilket er lidt sjovt og hyggeligt. Vi tog hul på årets sæson i starten af april, hvor vi overnattede på Legoland Castle Hotel, som netop er blevet opført. Vi var så heldige at få et billigt værelse, da der var Black Friday-tilbud i november, og ungerne var spændte, da vi kørte mod Legoland om morgenen. De ved ikke noget bedre end at bo på Hotel Legoland, så vi prioriterer at bo der mindst en overnatning hvert år.

MEGA begejstret Tristan

Lille Tristan på 2 1/2 var simpelthen så begejstret, da vi kom ind i Legoland. Selvom han har været der mindst 15 gange, er det første år, hvor han er så bevidst om tingene. Den lille mand gik rundt med åben mund og polypper og sagde “Wow” i en sand strøm, hver gang han så en legofigur, en forlystelse eller andet nyt og spændende. Det var simpelthen så sødt. Ham og hans tre søskende kunne slet ikke vente med at komme op at prøve tingene, og mødrene gik rundt med smil på læberne. At vejret var skønt og solen stod højt, hjalp bestemt også på humøret!

Da Isabella og Nicolaj var små, kunne de tilbringe timevis ved minaturebyen. I dag er det Tristan og Nohr der nærmest ikke kan drives væk derfra
Vores yndlingsbørn på tur med Legotoget
Tre søde drenge på tur i Safaribilerne
Det er skønt med en storesøster, som gerne hjælper med en lille ridetur i karussellen

Nicolaj kunne slet ikke vente med at skulle se det nye Castle Hotel, så han spurgte flere gange den dag, hvornår vi skulle hen på hotellet. Han var simpelthen så spændt på at se værelset. Lykken var derfor stor, da parken var ved at lukke, og vi endelig skulle hen på hotellet.

Isabella var ellevild med det nye hotel
Den fine drage

Foran Castle Hotel var der en flot drage, som tvillingerne var helt vilde med. De var så heldige, at de også kunne se den fra vores værelsesvindue, så der sad de meget for at kigge på “graven”, som de straks havde udvidet deres ordforråd med. Faktisk gjorde den så stort indtryk, at Tristan græd da vi kørte fra hotellet. “Neeeeeej, bi her. Grave” (nej, jeg vil blive her hos dragen.red), og der er blevet talt meget om drager efter vi kom hjem.

Børnedelen af værelset
Forældresengen
Glade børn

Ungerne var vilde med værelset, som også indeholdt et skatterum, som man skulle ud at finde koden til. Rundt omkring på hotellet tjekkede ungerne legepladsen ud og byggede fine figurer, og det var fire meget trætte børn som blev puttet i borgsengen om aftenen.

Vi har boet mange gange på Hotel Legoland tidligere, og selvom Castle Hotel er nyere og flottere, synes jeg temaværelserne ovre på hotellet er mere gennemførte. Det er dog super fint med flere værelser, da der før hurtigt blev udsolgt. Nu håber vi bare, at værelsespriserne kunne falde lidt, for priserne ér altså alt for pebrede i forhold til, hvad man får (når man altså ikke lige er heldige med et Black Friday-tilbud). Jeg kan dog se, at vi nok hellere små slå et smut forbi dragen, næste gang vi er i Legoland, for Tristan snakker ikke om anden. Vi er vilde med Legoland, og glæder os allerede til næste gang.

Her tænker du på “Familieoplevelser // Miniferie i Legoland på Castle Hotel”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *