En fantastisk påskeferie, del 1 // Odense Zoo og påskejagt

Tristan og Nohr i Zoo

Der har været lidt stille på bloggen, da påsken har betydet nærvær, familietid og hygge -og et minimum af sociale medier! Vi har haft en fantastisk påske, med så mange oplevelser, at de slet ikke kan presses ind i et enkelt indlæg! Så vi starter med tvillingernes tur i Zoo og æggejagt i sommerhuset! Vi har haft årskort til Odense Zoo i mange år, da det kun ligger 15-20 min fra hvor vi bor, men det sidste års tid har vi ikke været der. Drengene er dog så heldige, at de kommer i Zoo med deres skønne dagpleje med jævne mellemrum, men nu vil vi gerne afsted med dem også. De er nemlig absolut VILDE med alle dyr, og begejstringen ville da heller ingen ende tage, da vi kom ind i Odense Zoo! Storesøster Isabella og storebror Nicolaj ville overraskende ikke med, så det blev en tur med de små i fokus, mens de store hyggede sig hos nogle kammerater.

Kænguruerne er nogle af de sidst ankomne dyr i Odense Zoo -og drengene var meget fascineret af dem. Det er Nohr på billedet -tror jeg 🙂
Gederne var et kæmpe hit. Især de små, søde gedekid
Nohr (tror jeg) og mor
Skildpadderne eller papaderne som drengene kalder dem
Et lille kig ind til moderens yndlingsdyr: Giraffen (eller raffe, som drengene kalder dem)

Drengene kastede om sig med dyrelyde og dyrenavne, og kender allerede rigtig mange dyr. De var ellevilde inde hos gederne, som havde fået små, søde kid, og de turde godt at klappe selv de store geder med horn. Næst efter gederne var det kænguruerne, der gjorde størst indtryk -for den ene kænguru havde en lille baby i pungen, og det havde selv mødrene ikke set før.

Der er sjovt på legepladsen
Tur i toget

Der blev naturligvis også tid til en tur på legepladsen og med toget, som var et stort hit. Ja, alt i Odense Zoo var faktisk et stort hit for drengene, som hyggede sig i Zoo i flere timer. Årskortene er blevet fornyet, så vi kan få mange flere skønne besøg i Zoo -og så må vi se om vi ikke også kan lokke de store med næste gang.

Hygge i sommerhuset

Isabella kaster sten i vandet fra badebroen
…og inspirerede Nicolaj
Krabbefiskeri -uden held denne gang

Om onsdagen startede min påskeferie -flere dage efter familiens, og turen gik straks mod Sjælland til besøg hos min far, ferie i det skønne sommerhus i Odsherred og indløsning af Isabellas 10-års fødselsdagsgave, som var en overnatning på Tivoli Hotel i København -uden hendes brødre. Det kan du læse om i næste indlæg. Vi startede sommerhusbesøget ud med et mislykket forsøg på at fange krabber, som der ellers normalt er MANGE af. Til gengæld hyggede vi os alligevel kongeligt. Senere sendte vi alle fire unger ud i haven i sommerhuset for at finde deres påskeæg, og det hyggede de sig rigtig meget med.

Ungerne læser hvor æggene befinder sig, og skulle løse en gåde først
Nicolajs gåde
Ungerne med deres æg. Isabella er ikke glad for chokolade, så hun fik et papæg med slik

Ungerne fangede hurtigt fidusen, og fandt ud af, hvor de skulle lede efter ægget, og begejstringen var især stor hos de mindste, som aldrig havde set (og fået) så stort et æg før.

Vejret var jo absolut perfekt i påsken, så dagene i sommerhuset var simpelthen så skønne! Tidligt fredag morgen, efterlod vi tre glade drenge hos mormor og morfar i sommerhuset, og så var det ellers tid til to fantastiske forkælelsesdage i København med Isabella. Det kan du læse om i næste indlæg.

2 meninger om “En fantastisk påskeferie, del 1 // Odense Zoo og påskejagt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *