Den skønneste efterårsferie

Tristan og Nohr er vilde med legohusene i Legoland

Familie betyder alt for mig! Familietid er fantastisk og prioriteres højt herhjemme. Efterårsferie med familien er det bedste. Vi har lige holdt den dejligste ferie sammen, hvor vi har fået en på opleveren alle sammen. Bloggen gik på ferie, og mødrene tilegnede deres tid til ungerne og familien.

Isabella og Nicolaj går Brick or treat

Fire skønne unger på sejltur i Legoland

Vi startede ferien ud med en skøn dag i Legoland, som vi har haft sæsonkort til i mange år. Årets sidste besøg. Alle fire unger havde en fest, vejret var godt og køerne rimelige. Parken var super fint pyntet op til Halloween, og Isabella og Nicolaj fik Brick or Treat poser, som de gik rundt og fik fyldt op ved boderne. Så hyggeligt.

Tivoli Friheden havde pyntet så flot op
Uhyggelige statister i Tivoli Friheden
Glade børn med kæmpe slikkepinde i Tivoli Friheden

Dagen efter, om søndagen, skulle vi passe ungernes gode venner, Mathias og Lucas, som kom og sov hos os. Ungerne legede, hyggede, åd slik og så film -og så blev de smidt lidt tidligt i seng, for om mandagen skulle vi på farten igen: Besøg i det fantastiske Tivoli Friheden i Aarhus, som nok er Nicolajs favorit af de danske forlystelsesparker. Her var fantastisk flot pyntet op, der var levende (uhyggelige) statister rundt omkring i parken, koncert med Hr. Skæg -og super godt selskab af vores veninde Tina, og hendes to sønner, som havde sovet hos os. Besøget kan du læse om HER. Herefter hoppede vi på færgen til Sjælland, hvor en uge i sommerhus ventede.

Afslapning i sommerhuset
Glade børn ved stranden
Biograftur med mormor
Tivolitur for pigerne i vores lille familie
Tøsehygge  i Tivoli

Tina og hendes drenge var med de første tre dage i sommerhuset, og herefter kom mormor, morfar (Lisettes forældre), moster Christina og hendes lille datter Gaia og hyggede med os resten af ugen. Der er bare en fantastisk ro og stemning i sådan et sommerhus. Vi legede i haven, gik ture til stranden, hvor vi samlede sten, så Olsen Banden-film hver aften -og hyggede til den store guldmedalje. Torsdag tog mormor Nicolaj og Isabella med i biografen for at se filmen med youtuberen Albert, og om fredagen tog Isabella, Lisette og jeg en tur til Tivoli i København, mens drengene blev passet af bedsterne. Nicolaj ville helst hygge i sommerhuset, og Nohr var ikke helt på toppen, så det blev en tøsetur, hvor Isabella nød at være i centrum. Det var super hyggeligt med lidt alenetid med Bella, som altid giver så meget af sig selv, og derfor i dén grad fortjente lidt alenetid med mødrene. Om søndagen holdt Lisette og hendes søster fælles fødselsdag for familien i sommerhuset, og så gik turen ellers hjem til Odense igen, hvor en ny skole-/arbejdsuge truede.

Det var super skønt at have en hel uge sammen, opleve skønne forlystelsesparker med ungerne, nyde naturen og ikke mindst være sammen med god veninde og familien. Det der ferie bliver vi aldrig trætte af!

Hvad lavede DU i din efterårsferie? Smid endelig en kommentar herunder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *