Den sejeste Popsi og Krelle temafødselsdag

Voksenbordet med hjemmelavet Popsi og Krelle pynt

Vores små yndlingsmennesker er lige fyldt to år i søndags, 30. september. De er vilde med Popsi og Krelle, hvis sange de ser hver eneste dag på YouTube. Og de blev ikke mindre vilde med dem, da de så dem på Børnetorvet i Odense for et stykke tid siden. Derfor var det åbenlyst, at de naturligvis skulle invitere vores venner med børn til Popsi og Krelle temafødselsdag, og så måtte vi ellers i gang med at være kreative. Man kan nemlig endnu ikke købe papservice eller lignende med deres idoler.

Hjemmelavet service og sejt Popsi og Krelle-sugerør

Borddekoration

Jeg er vild med at bruge papservice og papirsduge til fødselsdage, fordi festen er så nem at rydde op bagefter, og denne fest blev ingen undtagelse. Jeg købte en rød dug, som vi dekorerede med hjemmeklip af Popsi og Krelle. Jeg fandt et billede af dem på Google, som jeg så transformerede om til flag, cirkler m.m., og så printede jeg også cirkler ud med sort/hvide striber, som blev limet på dugene. På tallerkenerne påklistrede vi selvsamme cirkel som på dugene. Skulle vi have varm mad, ville vi have lamineret billedet, men til boller dur det fint som det er. På de helt almindelige, hvide plastikkopper klistrede vi rød/hvide striber, for at holde temaet.

Popsi og Krelle-sugerør

Vi påklistrede også små Popsi og Krellehoveder på nogle seje papirssugerør, jeg havde købt i Føtex, og så havde vi fundet nogle festlige servietter -også i Føtex. Jeg ledte efter sort/hvid-stribede servietter, men fandt dem ikke. Kun på nettet, som jeg ikke kunne nå at bestille hjem fra.

Farverne på bordet blev holdt i rød, sort, hvid -og en lille smule turkis
Søde DIY sugerør
Hjemmelavede Popsi og Krelle-flag

Hjemmelavede flag og pynt

Jeg printede nogle hjemmelavede flag, som jeg klistrede på trægrillpinde, og som også blev brugt til flagranken. Jeg spejlvendte billedet, så der er Popsi og Krelle på begge sider. Flagranken blev lavet af en snor, hvorpå jeg klistrede først Popsi og Krelle-flag, og så skiftevis røde og hvide balloner imellem. Nede ved børnebordet lavet jeg kun en ballonranke med farvestrålende balloner med de kære dyr og figurer fra videoerne på YouTube.

Bordet i sin helhed -med hjemmelavet flag-/ballonranke
Hjemmelavet flag-/ballonranke
Gavebord. Papirsfigurerne lå bare løst

Børnebordet var en lille smule anderledes end voksenbordet. Her undlod jeg at lægge dug på, da sofabordene egentlig havde en fin farve, og da vi så hurtigt kunne rydde bordet op, så der var plads til leg når børnene havde spist. På børnebordet var der også de kendte dyr og figurer fra videoerne på YouTube, og så var der en flagranke med farvestrålende balloner med figurer og dyr,

Børnebordet
På børnebordet var der også udklippede Popsi og Krelle-dyr og -figurer
Ballonerne i “børneområdet” var påklistret populære Popsi og Krelle-figurer på ranken

Mad og dekoration

Vi serverede boller, pålæg, frisk frugt og lækker, hjemmelavet Popsi og Krellekage: En lækker svampet chokoladekage med hvid chokolademousse og hindbærmousse. Vi havde også bagt chokolademuffins til dem der ikke var til mousse og fondant.

Som pynt i maden havde vi lavet hjemmelavede madskilte med de kendte figurer fra videoerne. På bordet lå der cirkler med Popsi og Krelle.

Boller, frugt og pålæg -med hjemmelavede pynt
Hjemmelavet Popsi og Krellekage. Lækker svampet chokoladekage med hvid chokolademousse og hindbærmousse. Bagved chokolademuffins til dem der ikke er til mousse og fondant
Detaljer
Detaljer

Vores to små drenge havde en fantastisk 2-års fødselsdag, hvor de blev beriget med super godt selskab og mange flotte gaver. På søndag skal de igen fejres, hvor det er familiens tur, men der har vi valgt en lidt simplere løsning, da tiden ikke var til to temafester lige i rap.

Jeg håber du er blevet inspireret, og vil meget gerne høre din mening herunder.

3 meninger om “Den sejeste Popsi og Krelle temafødselsdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *