“De er lige så skøre, fjollede og mærkelige som os”

Søde Mathilde, 9 år

“Den fedeste dag var da vi besøgte nogle venner ude fra Korup. Vi har en familie derude som vi kommer hos. De er lige så skøre, fjollede og mærkelige som os…”.

Sådan indleder vores søde venners datter, Mathilde, sin stil om os, efter at hun i sidste uge var på besøg hos os med sine forældre, sin storesøster og sin lillebror. Ja, faktisk har hun skrevet hele fire sider om os, i stilen som hedder “Glad”. Da hendes mor sendte den til os, blev vi meget rørt! Den er simpelthen så sødt skrevet -og vi elsker også at kende en anden familie, som er mindst lige så skør, fjollet og mærkelig som vores❤️.

De er en regnbuefamilie og er nogen af de sejeste vi kender. Sammen med dem kan vi slappe af og være nogle fjollehoveder, prutte, grine, lege i kuglebad, danse, råbe, synge, skrige, alt det der gør en glad. Det er som at være på ferie (…) Vi hyggede så meget, at vi glemte tiden, så vi kom først hjem kl. 01.00″

Fjollet familie. Mathilde, Benjamin og Freja øverst. William, Lisette (Olga) og Kenzo nederst

Vi har kendt Mathilde og hendes dejlige familie siden Isabella og Mathilde kom i klasse sammen på den første skole, Isabella gik på (den kvikke læser vil vide, at vi flyttede Isabella til en fagligt bedre skole, da hun startede i 1.kl), og pigerne faldt hurtigt i hak -og vi faldt i hak med Mathildes dejlige familie, som er virkelig skønne. Mathilde og hendes familie er nu flyttet til den anden ende af byen, men vi ses stadig -og det er vi virkelig glade for! For vi har det sjovt sammen med familien, som består af Lisettes navnesøster Lisette -eller Olga, som vi kalder hende, hendes mand Benjamin og børnene Freja på 11, Mathilde på 9 og William på 6. Vi elsker at kunne være 100% os selv i deres selskab, at hygge løs til tiden er løbet fra os og bare være i super godt (og mega fjollet!) selskab.

Jeg er ikke det store sentimentale menneske, men jeg fik sgu en klump i halsen, da Olga sendte mig billeder af stilen. Ja, jeg blev super glad faktisk. Og glæde, det beskriver Mathilde faktisk ret rammende:

“Når jeg er glad får jeg sommerfugle i maven, begynder at grine. Jeg smiler, laver skøre ting, og har svært ved at stå stille. Jeg hygger mig meget, hopper og danser, laver ansigter. Som du kan læse, er jeg nem at gøre glad, når bare jeg er sammen med nogen jeg kan lide.”

Er hun ikke skøn?

Jeg har fået lov af Mathilde til at lægge stilen på bloggen. Skønne pige altså.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *