Børnemodel // Isabella på job for Flexa børnemøbler 

Isabella har været børnemodel i knap tre år nu, og hun er ellevild, hver gang hun skal på job. Forleden var hun på job for Flexa Børnemøbler, og hun havde som altid en rigtig god oplevelse. Hun var så heldig, at den pige, hun skulle have taget billeder sammen med, var en af skøjtepigerne fra Isabellas kunstskøjtehold, og det gav altså en super fin pingpong til optagelserne. Ingen af pigerne var klar over, at de arbejdede i samme bureau, så de havde lidt at snakke om, da de begge trænede sammen senere på dagen 🙂

Hyggetid mellem optagelserne

 

De billeder, der blev taget i går, skal bruges i et katalog til Kina, som kommer ud om et par måneder. Vi må ikke vise billeder fra selve shootet med møblerne, før kataloget kommer ud, men i skal ikke snydes fra et par billeder af Isabella af den grund 🙂

Ventetid

 

En lille pause

Efter shootet tog Lisette og Isabella hen på Isabellas yndlingsrestaurant, Det Grønne Køkken, og så blev Isabella forkælet med lidt shopping :). De havde en rigtig hyggelig dag sammen.

På Det Grønne Køkken med Lisette

Når børnene er på job, bestemmer de helt selv, hvad pengene skal bruges på. Isabella vil dog i første omgang gemme pengene fra dette shoot, da hun ikke rigtig synes, hun mangler noget lige nu. Hun er ved at blive en stor pige!

Jeg glæder mig til at vise jer det endelige resultat, når kataloget udkommer 🙂

Tak fordi du læste med!

 

 

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar