Børneloppen er toppen af poppen

Reklame: Med fire børn køber man virkelig meget tøj, sko, udstyr og legetøj! Man ender ud med lige så meget af det igen, når ungerne i rekordfart vokser ud af tøjet-og så er det altså super fedt, at andre kan få glæde af det, mens man selv tjener en god skilling til fx rejseopsparingen eller til nyt tøj og legetøj! Jeg har flere gange solgt ud af ungernes ting på loppemarkeder, børnebazarer, i internetgrupper med mere, men det er et kæmpe arbejde med en masse ud- og nedpakninger af alt det der skal sælges (for ikke at tale om en masse spildtid med at tage billeder m.m.!). En hulens masse tid som kunne bruges meget bedre i en travl børnefamilie. Jeg er derfor stor fan af Børneloppen på Blangstedgårdsvej 3-5 i Odense, som er en kommissions loppebutik, Jeg skal bare prissætte mine varer og stille det op, og så sælger varerne nærmest sig selv! Og det gør de bare!

Min stand inden den blev fyldt med genbrugsguld. Man kan også leje en ren hyldestand, som kan ses i baggrunden
På hjemmesiden kan man lave de labels, som skal sidde på tingene. Det tager ingen tid, og mærkerne printes ud hos Børneloppen. Det gør også, at man nemt får et overblik over, hvad der er solgt efterfølgende.
Labels og prismærker
Oversigt over salg efter betaling af kommission på 15%
Oversigt over hvad der er solgt

For en uge siden oprettede jeg en stand hos Børneloppen. Jeg har prøvet andre kommisionsloppemarkeder før, men det her slår de andre med længder. Det er nemlig lavet så smart, at man kan ordne det meste på sin computer hjemmefra, hvor man kan bestille stand (endda hvilken stand man vil have!), lave labels, følge med i salg m.m., og så kan man nemt se, hvilke varer man har solgt, og hvad man har tjent. Det giver et super overblik -også over om der er plads til, at man kan fylde lidt mere på standen. Det kan man gøre lige så ofte det passer en.

Min stand den første dag (der er allerede solgt rigtig meget, så den skal til at fyldes op igen. Besøg stand 195
Stande så langt øjet rækker. 231 stande for at være præcis!
Barnevogne, klapvogne, autostole…
Cykler, vugger, senge, højstole…
Overtøj…
Større legeting, gåvogne, legetæpper, dukkevogne…
Dejligt legeområde til de mindste, hvor der kan leges, ammes eller bare slappes af…

Børneloppen er virkelig toppen af poppen, og jeg er spændt på at se, hvor meget jeg får solgt. Sidste år havde jeg også en kommisionsstand, og der tjente jeg over 20.000 kr, som jeg kunne bruge til sommerferien -bare ved at sælge tøj og legetøj som alligevel ikke blev brugt (og endda uden at have sat store ting til salg). På Børneloppens hjemmeside kan man søge på varer, og se i hvilke stande man kan finde det, man søger. Dét er altså vanvittigt smart!

Lige nu er der åbningstilbud hos Børneloppen, så man kan spare rigtig meget på at oprette en stand i Odense lige nu! 14 dage 200 kr, 21 dage 300 kr og 28 dage 350 kr. Min stand var allerede tjent ind første dag! Siger det bare! Du kan booke en stand lige HER.

-og besøg så lige min stand, 195, når du alligevel er der👍🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *