6 lande, 23 dage, dag 3 // Pool, pool og atter sø

Dejlig dag med max afslapning

I dag tog vi hul på 3. dag af vores skønne sommerferie. Vi trængte til en god og gedigen afslapningsdag, inden vi i morgen tager ind til Paris for at være kulturelle, shoppe og hygge. Vores nat var heldigvis god og ikke alt for varm, selvom der ikke er A/C, så vi vågnede alle veludhvilede op, hvorefter jeg fik provianteret og vi fik spist en dejlig morgenmad.

Hygge ved den grønne strandsø

Ungerne nåede knapt nok at sluge den sidste bid morgenmad, inden de drønede ned mod den lækre søstrand, og her hang vi ud til ca 14, hvor vi fik os lidt frokost og slappede lidt af på terrassen. De store smuttede ned til søen og badede lidt mere, mens de mindste fik sig en noget sen lur (og derfor ligger de stadig grinende inde i sengen her 22.30!). Da de små vågnede, mente alle fire børn, at vi da bestemt skulle tage over til det store poolområde, som vi endnu ikke havde besøgt. Tristan og Nohr beder om at bade hele tiden, så det er et stort hit at der er så mange badeområder på campingpladsen! Det er et under, at de endnu ikke er opløst!

Vi plejer altid at spise de fleste måltider ude, men fordi Lisette og jeg har ændret livsstil, prøver vi at få lavet nogle sunde måltider, når vi er på pladsen, og spiser så ude når vi er i Paris, Disneyland, Parc Asterix og Berlin. Vi har ikke lyst til at komme hjem og veje 10 kg mere. Vi får rigtig god mad, og det er bare så super hyggeligt at spise sammen på terrassen.

Badning i poolområdet

I morgen skal vi meget tidligt op. På grund hedebølgen, må man ikke køre inde i Paris, så vi tager toget ind i morgen 08.23, så vi rigtig kan få udnyttet dagen. Vi glæder os helt vanvittigt til at vise børnene Paris. Vi har været der over 10 gange, men ikke siden vi fik børn. I morgen bliver en GOD dag!

Her tænker du på “6 lande, 23 dage, dag 3 // Pool, pool og atter sø”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *