6 lande, 23 dage, dag 10 // Lortevejr!

Fodringstid i lortevejr

Sikke et lortevejr!

Isabella og jeg valgte den helt forkerte dag at tage til Paris i går, hvor vejret var fantastisk, solen stod højt på himlen -og hvor vi rendte inde i kølige shoppingcentre. For i dag har vejret været et lortevejr. Nok har der været ca 25 grader, men der har været overskyet HELE dagen -og vi har faktisk ikke set en eneste solstråle! Og for at toppe det hele REGNEDE det her til aften. PIS(sevejr)!

Forkælede ænder

Vi plejer faktisk altid at stå tidligt op, når vi er på ferie, men ungerne kommer lidt sent i seng hernede, og sover derfor tilsvarende længe. I dag vågnede vi alle kl 10! Normalt vækker Tristan og Nohr os kl senest 8. Vi spiste derfor lidt kombineret morgenmad/frokost, og så fik ænderne resterne af vores friske morgenbaguette. Et af Tristan og Nohrs højdepunkter på dagen er nemlig når vi hilser på – og fodrer -ænderne.

Bilhygge ved poolen

Brr! Godt med indendørs pool!

Når vejret er så ringe i dag, priste vi os lykkelige for at La Croix du Vieux Pont har et stort indendørs badeområde. Mødrene gad ikke rigtig i vandet, mens alle fire unger fik badet. Tristan og Nohr havde fået hver sin nye bil i dag, og de blev kørt hele vejen rundt langs poolkanten LÆNGE. Der blev også plads til at klemme flere is ned trods vejret, selvom de altså bare smager lidt bedre, når solen skinner.

Masser af aktiviteter

Heldigvis er der en masse andet man kan lave…

…når vejret er lidt trist. Vi fik benyttet nogle af de andre aktiviteter som trampolinerne, minibilerne, cykelbådene og bumberbådene, og ungerne hyggede sig rigtig meget med det. Vi har købt et aktivitetskort til aktiviterne for €40, hvor man får aktiviteter for €70, og det har ungerne faktisk allerede fået brugt. Vi kommer nok til at købe et af de mindre kort til i morgen, som er vores sidste hele dag her på pladsen. Vejrudsigten ser nemlig ikke for spændende ud. Desværre. Vi håber meterologerne tager fejl. They better.

Aftentur med de yngste

Aftenhygge med de yngste

Her til aften støvregnede det, men vi besluttede os alligevel for at gå en tur ned til søen for at få pandekager. Isabella og Nicolaj ville helst blive “hjemme”, så vi gik selv derned. På vejen mødte vi både en and med ællinger OG en svane -og så var drengenes lykke ligesom gjort. Der er en rigtig flot natur her på pladsen, og Lisette og jeg er åbenbart ved at blive to gamle kællinger, for vi nyder og påtaler naturen hele tiden. “Neeeeej hvor er her smukt”, “Har du set de kønne blomster “ etc.

Nu er 2/4 af børnene blevet puttet, omend de har en fest i klapvognen. I morgen skal vi bare slappe af, bade (kryds fingre for godt vejr!) og have pakket de sidste ting inden vi rykker videre til Disneyland tirsdag.

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar