Harry Potter for the win!

Reklame for Bog&Idé

En hyggestund inden sengetid

Hvilke børn (og voksne) er ikke vilde med at fordybe sig i spændende, fantasifulde fortællinger om magi, trolddom og eventyr? Jeg kender i hvert fald ikke mange, som ikke på en eller ande måde er blevet grebet af J.K. Rowlings fantastiske historier om Harry Potter. Mine børn er i hvert fald vilde med bøgerne, som de sluger råt. Især Nicolaj på 9 år er kæmpe fan, og hans værelse bugner efterhånden af Pop-figurer, Harry Potter-Lego, film, tryllestave og bøger. Ungerne læser selv bøgerne, men synes også, at det er super hyggeligt at få læst højt en gang imellem, så vi har indført et nyt ritual, hvor vi læser sammen inden sengetid. Det giver en rolig stund, hvor vi lige samler dagens indtryk sammen, hygger og finder roen inden øjnene falder i. Og hvilken bedre måde at gøre det på, end når man skærper fantasien til nattens gode drømme.

Harry Potter og fangen fra Azkaban

Harry Potter og fangen fra Azkaban -gratis leveret

Der er udgivet 7 bøger i serien + en masse andre bøger omkring Harry Potter. Den sidste bog vi har læst, er bog nr 3 i serien: “Harry Potter og fangen fra Azkaban”, som vi har købt på Bog&Idés hjemmeside. Ved at melde os ind i kundeklubben, fik vi fri fragt på købet her i december, og på alle børne- og ungdomsbøger er der 90 dages tilfredshedsgaranti, hvor man kan ombytte bogen én gang, hvis den ikke falder i god jord. For de voksne kan man købe bestsellere med 25% rabat, forstået på den måde, at man ved at aflevere bogen igen inden for 3 måneder, får et gavekort på 25% af købsprisen. Det er gratis at melde sig ind! Vi bestilte bogen for få dage siden, og fik bogen lynhurtigt.

Læse-søskende-hygge

“Mor, kan vi ikke læse bare et kapitel mere?”

-har ungerne ofte spurgt, når jeg har bedt dem slukke lyset og lægge sig til at sove. De er faktisk ikke de store læseheste, selvom de er fremragende læsere, men Harry Potters univers fanger dem. De har nu flere af bøgerne på egen reol, og der kom hurtigt et par ekstra Harry Potter-bøger på ønskelisten. Og i denne travle decembermåned, skulle man måske lige hoppe ind og bestille dem med fri fragt på Bog&Idés hjemmeside.

Er du/dine børn også vilde med Harry Potter?

2 kommentarer til “Harry Potter for the win!”

  1. Vi er store Potterheads, men måske allermest Morten og jeg… Engang vi var på ferie, var bog nr. 6 lige udkommet på engelsk, og vi måtte skiftes til at læse i den. Da nr. 7 udkom, købte vi to eksemplarer, så ingen måtte afgive læsetid:-D
    Børnene har set alle filmene flere gange. Også som HP marathon i fx en efterårsferie:-)
    Det er et formidabelt univers, hvor både børn og voksne kan få noget ud af historien.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen