Jeg er blevet forelsket i en gift mand!

Michael Bublé

Han er hamrende lækker og charmerende, og gør mig helt blød i knæene. Han er nærværende, smilende, humoristisk og næstekærlig -og så synger han som en drøm! Jeg kommer dog nok ikke til at skifte Lisette ud foreløbig, for uanset hvor indbydende denne mand er, så er han vist både ude af reach OG lykkelig gift!

De andre Momsters -billedet taget af Esme fra Momster

Hvor heldig kan man være?

I går var jeg så heldig at blive inviteret til Michael Bublé-koncert i Royal Arena af All Things Live og Momster, og det er vist en underdrivelse at sige, at jeg ikke hoppede op og ned af glæde, da jeg fik invitationen! Jeg har været vild med Michael Bublés fantastiske stemme i mange år, og ville vildt gerne opleve ham live! Og oplevelsen udeblev ikke! Jeg er stadig helt oppe at køre over den FANTASTISKE koncert, som jeg oplevede sammen med en flok skønne Momster-mødre.

Treos elendige anmeldelse!

Mit livs koncert

Den absolut elendige anmelder Thomas Treo fra Ekstra Bladet skrev i går en elendig anmeldelse af koncerten, hvor han bestemt ikke var imponeret over koncerten, og hvor han direkte opfordrede Bublé til at finde et andet job. Jeg har svært ved at tro, at vi har været til den samme koncert! Jeg var blæst helt bagover fra start til slut! Bublé indtog Royal Arena med storm. Han kom elegant ind på scenen i sit flotte jakkesæt (har vist et eller andet med velklædte mænd), og sammen med det flotte strygerorkester i baggrunden, sang han sig ind i folks hjerter. Musikken kunne mærkes helt ind i sjælen, og den fantastiske crooner havde på ingen måde nogen problemer med at synge det store orkester op.

Michael Bublé og det fantastiske orkester
Nærværende Bublé

Nærværende og sjov

Michael Bublé var 100% nærværende på scenen. Han hilste på sine fans, hvor de heldigste fik mulighed for at røre hans hænder eller give hånd, når han hilste på dem tæt på scenen. Han fortalte små hyggelige, humoristiske historier, involverede publikum i showet og havde et sjovt indslag, hvor han sang sammen med en person fra publikum. Han fik publikum op at danse. Han fik publikum til at grine. Og han rørte publikum. Og mig. Meget. Da koncerten sluttede havde jeg lyst til at købe en billet til showet i dag med det samme! Logistikmæssigt kunne det ikke lade sig gøre, men jeg står helt klart klar næste gang!

Bublé bad et par gange om at få tændt lyset, så han kunne se sit publikum

Et par gange under showet, bad Bublé om at få tændt lyset, så han kunne se publikum. Så kiggede han rørt rundt i salen og takkede folk. Han fik store Royal Arena til at virke som en intimkoncert, og alt under koncerten gik bare op i en højere enhed. Jeg kan uden tøven fortælle, at det er den BEDSTE koncert jeg nogensinde har været til (alene i år har jeg været til 10+ koncerter). Jeg kan slet ikke vente med at komme afsted igen.

Så Michael Bublé -bliv endelig i dit nuværende job. Du udfører det til perfektion. Det er vist snarere Treo der skulle finde sig et nyt.

Var du afsted til koncert? Eller har du en holdning til Treos elendige anmeldelser -så smid endelig en kommentar 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen