Verdens sejeste svømmepige: Første mærkeprøve

I går var Isabella til sin allerførste mærkesvømning i sin svømmeklub i Odense. Isabella lærte sig selv at svømme som 4-årig, da vi var i Thailand, og elsker at svømme. Hun har gået til svømning i to sæsoner, og blev for nylig flyttet fra begynderholdet til letøvet-holdet som en af de yngste på det nye hold. Hun havde glædet sig afsindigt meget til at skulle tage sit første svømmemærke, men først skulle vi liiiige finde den rigtige svømmehal!!!

Vi startede nemlig ud med at køre til den forkerte svømmehal!!! De fleste af klubbens aktiviteter plejer at være i Universitetets svømmehal, så der kørte vi glade hen, fik klædt pigebarnet af, vasket og i badetøjet -kun for at finde ud af, at der var svømmestævne og at vi var havnet det forkerte sted! De andre svømmepiger så nu også noget store ud! Moderen her fik læst ordentligt i papirerne, og så skyndte vi os ellers videre til den rigtige svømmehal i Vollsmose 😂

Det var en meget spændt pige som igen hoppede i badetøjet, og med kampgejst i øjnene sprang glad i vandet…

Verdens dejligste svømmepige ❤️
Isabella gav den max gas i vandet

Isabella gav alt hvad hun havde i vandet, og svømmede og svømmede. Hver gang hun havde svømmet 50 meter blev hun opdateret af træneren, så hun vidste, hvor langt hun var kommet. Jeg havde regnet med, at min seje 7-årige ville tilbagelægge ca 3-400 meter. Hun er trods alt ikke vant til at svømme på den måde -og i det meget dybe vand, men min overseje tøs tog røven på mig! Til sidst kunne man se, at hun var ved at være meget træt, og heldigvis lyttede hun til sig selv og stoppede. En MEGET stolt pige stod meget træt op af vandet, og gik hen til sin meget stolte mor. Hun havde svømmet 600 meter! Vel og mærke uden pause, uden hjælpemidler og kun ved egen hjælp!

En meget stolt Isabella med sit diplom og første svømmemærke

Det var en temmelig træt pige, der kom hjem fra mærkesvømningen, og der gik da heller ikke mange sekunder fra “godnat” og til hun sov!

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar