Verdens bedste dagpleje -har plads!

Tristan og Nohr går i verdens bedste dagpleje. Nemlig Dagplejen Firkløveren i Odense. Et sted hvor der altid er tid til et kram, et kys og til bare at putte, hvis det er det, man trænger til.

Ofte når vi afleverer børnene om morgenen dufter hele huset af nybagte boller, pandekager eller hjemmelavet carbonara. Og det hele er naturligvis økologisk. Flere af grøntsagerne dyrker de selv i haven sammen med børnene, som elsker at deltage. For dagplejemødrene Mia og Birgitte kredser om børnene både med omsorg, udvikling og leg -og det er tydeligt at mærke, at dagplejen ikke bare er et job, men en livsstil og livsværk.

Der er masser af legetøj, og både Birgitte og Mia er ofte nede på gulvet og lege med, lave sanglege eller slå koldbøtter, når motorikken skal udvikles. De er også ude på ture med ladcyklen til zoo, dyrskue eller bare til en mark for at se på køer. Dem har Tristan og Nohr ikke været med på endnu. Men det kommer nu hvor de er blevet så store.

For nogle dage siden kom Mia med en pose med foderkugler smukt pakket ind. En til Tristan og en til Nohr. De var syge den dag, men de skulle ikke snydes for en pose, der skal hænges op i træet i haven, så de kan se fuglene. Børnene laver mange fine ting i dagplejen, og der er altid en udviklingsmæssig tanke bag. Det der dog er vigtigst for os er, at vores børn har det godt. Det er ikke mange steder, man kan aflevere sine børn, og ved, at dagplejerne holder næsten lige så meget af ens børn, som man selv gør.

De ser vores børn og giver plads til det enkelte barn. Der er ingen faste sovetider, og nogle spiser frokost kl 11, andre kl 13.30. Der er tænkt på alt. Ned til mindste detalje. Cykelhjelme hænger over hver garderobeplads. Et til hvert barn. Når de starter, får de en bamse med deres navn på. Den kan de bruge til at sove med, trøste med eller lege med, hvis de vil det. Det er en bamse, de får med hjem fra dagplejen, når de stopper. Og der står en mappe på hver plads, hvor børnenes personlige kunstværker mm bliver lagt i.

De åbner ikke bare hjemmet for børnene og for os, men også deres hjerter. Der er ingen tvivl om, at de holder helt ekstremt meget af deres dagplejebørn. Og omvendt.

Birgitte og Mia har et fantastisk humør og overskud og en suveræn interaktion med hinanden. Det smitter af på børnene, og vi oplever en helt utrolig harmonisk børneflok. Det er vi sikre på, er på grund af deres måde at være på.

Så skal dit barn også være hos verdens bedste dagplejere, så skynd dig at besøge dem! Vi er sikre på, dit barn vil elske dig for det! Og der er en sjælden ledig plads fra 1.5! De hænger ikke på træerne -og Tristan og Nohr ville elske at få en ny lille legekammerat!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar