Tvillinger // OPTUR! Endelig en god scanning

Endelig lidt optur i den lille familie! I hvert fald hvad angår de små banditter i maven. Der har snart været så mange komplikationer i graviditeten, at jeg ikke længere har tal på dem. Optimismen var derfor ikke så stor i forgårs, da vi skulle til scanning, som vi kommer hver anden uge. Sidste scanning viste, at Tvilling 1 var 27% for lille, og at brormand var 5% for lille, så vi har været ret bekymrede for lillemanden -og ikke mindst på, om vi så skulle have sat gang i fødslen før tid. Alle bekymringer blev gjort til skamme, da scanneren blev sat på maven. Først så vi to meget aktive banditter, som var i så fuld vigør, at de bestemt fik sat scanningsjordemoderen på arbejde! Derefter skulle de have målt fostervand, flow og vægt, og det lykkedes da til sidst at få styr på gutterne, så de kunne blive målt. Og her blev mor og mor bare så glade! Tvilling 1, som ellers har tabt sig støt fra scanning til scanning, var steget 7% i vægt, så han nu “kun” er 20,1 % for lille (1281 g). Hans bror var steget fra -5% til +1,6% (1629 g). Samtidig har jeg været fri for urinvejsinfektioner i 4-5 uger nu, hvor jeg ellers fik en ny infektion hver 14. dag. Min glucosebelastning fra i tirsdags viste ingen graviditetssukkersyge, jeg er ikke længere i så stor blodmangel, og mine blodprøver bliver pænere og pænere! Absolut win-win. Jeg er stadig meget besværet af graviditeten, men lige netop alle disse fine prøver, har bare gjort mig så glad -og ikke mindst optimistisk. Lige hvad vi manglede!

Tvilling 1
Tvilling 2
30+0 -med 2910 g babydrenge i maven
Tvillingerne skal stadig tjekkes hver 14. dag, og vi håber inderligt, at de fortsætter den fine vægtstigning! 
Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

7 comments / Add your comment below

  1. Hvor er det bare fantastisk. Sikke dejligt nyt. Sikke en smuk mave. Jeg går selv ind i uge 30 på torsdag med dreng nr 3. Det sådan en fantastisk tid.
    Jeg blev helt vildt glad på jeres verden..

  2. Sikke en fantastisk nyhed. Vi krydser fingre for, at de bliver ved med at tage på ligeså godt indtil det er tid til at komme ud.

    P.S. Vi så jer i Bonbon land i går, men var for genert til at sige hej 😉

Skriv et svar