Tvillinger // Babynavne !

Jeg er nu snart halvvejs i graviditeten, og Lisette og jeg har de seneste dage talt om babynavne til de to kommende guldklumper. Vi ved med 100% sikkerhed, at den ene er en dreng, da den NIPT-test vi fik svar på, bekræftede at der var mindst en dreng blandt tvillingerne (Tvillinger // Svar på NIPT-testen!), og ved en ekstrascanning synes lægen, at Tvilling B meget vel kunne være en pige. På mandag skal vi til misdannelsesscanning, og jeg glæder mig helt vildt til at høre scanningssygeplejersken, hvad hun tror deres køn er.

Vi har brugt samme procedure som med Nicolaj og Isabella. Vi har tæsket navnebøger igennem, talt om navne og lavet vores egne lister. Så har vi set, om der var navne på den andens liste, vi godt kunne lide, og til sidst har vi lavet en liste udelukkende med navne, som vi begge kan lide. Ud fra dem har vi så udvalgt favoritter, og så har det faktisk været en smal sag at finde frem til de navne, vi ønsker til de kommende små vidundere. Nogle navne har været helt udelukket på forhånd, da vi på en eller anden måde, har haft en dårlig oplevelse med en person med det navn, og andre navne har bare ikke passet sammen med Isabella og Nicolaj.

Hvis det viser sig, at det er en dreng og en pige, er vi faktisk ret sikre på fornavnene til Double Trouble, og næsten også enige om mellemnavnene. Isabella og Nicolaj hedder Angelina og Elijah til mellemnavn + to efternavne, og sådan bliver det også med Double Trouble. Faktisk har vi måske et tredje fornavn klar til pigen, da det betyder meget for os. Vi er helt vilde med vores valg af navne :), Vi har altid haft navnene klar før baby kom ud, for vi tror ikke rigtig på den med, at et barn ligner et bestemt navn.

Vi venter lidt med at røbe navnene, og skal jo også lige være helt sikre på kønnene!

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar