Tristan og Nohr 3 uger!

I dag har jeg termin -og er samtidig så priviligeret allerede at have mine to skønne drenge hos mig. Tristan og Nohr er tre uger i dag, og jeg kan slet ikke forstå, at tiden er gået så hurtigt! 

Mine små yndlingsmennesker
Tristan og Nohr er nogle super nemme, dejlige drenge, som stadig primært  kun spiser, skider og sover. De er dog så småt begyndt at vågne en lille smule mere op, og det er super hyggeligt. Ungerne er glade for deres små, nye søskende. Især Isabella vil rigtig gerne sidde med dem så meget som muligt, men også Nicolaj er ved at komme på banen, og nusser ofte Tristan og Nohr på hovedet, når han går forbi. Han glæder sig meget til de bliver større, så de kan spille bold sammen. 

Vi har haft drengene med ude at shoppe 3 gange, og de sover fra det hele. Det er vigtigt for os, at vi ikke går helt i stå, bare fordi der er småbørn i huset igen. Samtidig har Lisette haft børnene ude alene,  uden de små, så der også er lidt fokus bare på dem. Det nyder de meget. 

Bio- og shoppetur med ungerne i City2 i dag. Jeg blev hjemme med de små

Jeg føler mig meget priviligeret som mor. Tænk at have fået verdens fire dejligste unger. Og tænk et privilegium det er, at prøve at have tvillinger. Heldige os. 

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar