To stolte mødre -og Isabella i finalen til Funskate!!!

I dag er to mødre revnet af stolthed! Og to mødre er også helt stivfrosne efter 11 timer i Odense Skøjtehal!!!! Dagen startede kl 8 i hallen, hvor jeg havde sagt ja til at stå i bod i 3 1/2 time, og Isabella skulle være blomsterpige (dem der samler de blomster og gaver sammen, som bliver kastet på isen) -og dagen sluttede på den mest fantastiske måde, da Isabella kom i finalen!!!

Isabella og hendes skøjteveninde, Selma, afventer at det næste show er slut, så de kan samle præmier ind

 

Blomsterpigen Isabella

Begge piger var meget stolte af at skulle være blomsterpiger, og i turneringens første 2 1/2 time , samlede pigerne gaver ind med stor iver. De var noget kolde til sidst!

Isabella skulle først på isen 15.30, men ville gerne være der hele dagen, så hun kunne se alle de fine og dygtige løbere fra hele Danmark. I dag var det sæsonens sidste Funskate turnering, så deltagerantallet var næsten fordoblet i forhold til normalt! Endnu en grund til at revne af stolthed!

Først skulle der varmes grundigt op…

Isabella varmer op

 

…og så var Isabella ellers klar til at skulle kæmpe mod en masse andre om kun 6 pladser i finalen!

“Rødspætte”

 

“Slalom”

 

Sidder ned mens hun kører

Anstrengelserne bar frugt,  og det var en meget stolt pige, som fandt sit navn på listen over finalister!

Meget stolt Isabella

Isabella kom ikke på podiet i finalen, men hun stod forbandet godt (og ifølge mødrene også til en top tre), og hvor er det bare sindsygt flot at komme i finalen i så stor en turnering! Isabella er, trods den manglende podieplads, ved at revne af stolthed, og hun har i den grad fået blod på tanden til at øve sig endnu mere!

Afsluttende march inden præmieuddelingen

Tak fordi du læste med! -og jeg er STADIG bundfrossen!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar