Tak Tina -hvad skulle vi dog gøre uden dig?

Tina. STJERNE veninde

Vi er beriget med rigtig mange fantastiske mennesker i vores liv -og TAK for jer. Når man er en familie med fire børn under 10, har man rigeligt at se til, og en masse logistik der skal gå op hver uge. Når bedsteforældrene så tilmed bor på Sjælland, så kan man godt være lidt på skideren en gang imellem. I hvert fald hvis det ikke var takket være vores fantastiske veninde, Tina, som altid går ud af sin vej for at hjælpe os og alle dem hun kender, uden at forlange eller forvente noget igen. 

Jeg har faktisk sjældent mødt så uselvisk et menneske, og jeg føler mig ekstremt priviligeret over at have mødt hende. Vores søn Nicolaj blev ven med Tinas yngste søn i børnehaven, og drengene leger sammen flere gange om ugen. Storebror Lucas er jævnaldrende med Isabella, så alle fire børn har som regel en fest sammen, og vi hygger os altid så godt sammen med Tina. Tina er typen som lige nupper tvillingerne og de store hjem efter dagpleje og skole, hvis vi af en eller anden grund ikke kan nå det, eller som lige vælter ind ad døren med favnen fuld af slik og cola, for, “Nu hygger vi, gør vi”.  Hun hjælper hvor hun kan, før man egentlig har opdaget, at hjælp kunne være skønt. Hun hygger om os og vores unger, og hun gør det uden at forvente noget som helst retur. Når jeg igen og igen fortæller hende, at jeg ikke aner, hvordan vi på nogen måde ville kunne gengælde alt det hun gør for os, svarer hun altid, at det gør vi allerede, fordi hun er så glad for vores selskab! Og Tina, vi er bestemt også glade for dit selskab og alt hvad du gør for os.

Et meget godt eksempel på Tinas fantastiske væsen var i går, hvor hun havde fået lov at overraske Isabella på skolen ved middagstid, så hun kunne tage hende ud at hygge i Rosengårdcentret. Tina sendte os en video af den gladeste, overraskede Isabella på skolen, som var jublende lykkelig da Tina fortalte hende, at de skulle ud at hygge. Og hygge, det gjorde de da i DÈN grad, for sjældent har jeg da set så glad en Isabella komme hjem igen. De havde fået ordnet negle hos en negledame i centret, spist på Jensens, fået is fra ParadIS, shoppet vanvittigt igennem og bare hygget sig i hinandens selskab. Med tre frække brødre var lidt udelt opmærksomhed lige hvad Isabella trængte til!

Isabella får ordnet negle
Isabella valgte nogle varme farver og flotte mønstre til neglene
Tøjprøvning
Mad på Jensens
Dessert hos ParadIS

Isabella kom bærende med favnen fuld af poser med makeup, tøj, slik, tasker m.m., og var fuldstændig høj oven på dagens oplevelse. Jeg er ikke sikker på, hvem af dem der havde hygget sig mest. De havde simpelthen haft sådan en skøn dag sammen!

Masser af shopping
En blev vist TEMMELIG MEGET forkælet
Tøj, slik, makeup, jakke, tasker…Hvem der bare kom på sådan en shoppetur

De fine ting blev pakket ud, medens mødrene målløse så den ene efter den anden pose bliveudpakket. Hvem der bare var så heldig at komme på sådan en shoppetur! Hvordan kan man nogensinde takke nok for det?

Nej, hende Tina, hun er noget helt specielt. Tak for dig Tina. Tak er kun et fattigt ord!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar