Sut! Det er eddersuttende fantastisk!

Mine to mælkeigler herhjemme elsker at blive ammet, og de elsker begge to at frekventere mælkebaren ved hver given lejlighed, da de begge har et ret stort suttebehov. Nohr lidt mere end Tristan, da kun Tristan har brugt sut, og Nohr har nægtet sut siden fødslen. Adskillige suttemærker har været forsøgt -alle med det resultat, at de blev spyttet ud med 1000 km/t! Derfor har jeg fungeret som menneskelig sut, hvorfor Nohr ofte har drukket og drukket til han skvulpede over! Det har gjort bilture og putning besværligt, fordi jeg altid blev nødt til at amme ham, for at han kunne finde ro. Indtil nu. Indtil nu!

Hov! Hvad var det! En prop?!?
For her ser du Nohr vol. 2,0. Nohr, som for nogle dage siden fandt ud af, at sutter er the bomb! Nohr som sover meget længere ad gangen, nyder bilturene, kan trækkes længere mellem måltiderne og som sutter så kraftigt på sin nye bedste ven, at vakuumet gør, at vi nærmest ikke kan få ham til at slippe sutten igen!
En dejlig sovende Nohr på tur
Det hele startede ved at Nohr en aften havde diet og diet til mælken stod ud af ham, og han kunne slet ikke finde ro! Jeg var helt gennemblødt af mælken, Nohr var helt gennemblødt af gylpen og mor var TRÆT! Så jeg greb en MAM-sut i skabet, som Tristan ikke bryder sig om, fordi der åbenbart er en mikroskopisk forskel på dem og hans navnesutter! Og det var lige hvad Nohr manglede! Han snuppede sutten, som havde han altid brugt sut, og nulkommafem faldt han i søvn! Vi turde så ikke helt tro på, at heldet ville fortsætte, men nu er han blevet ved i flere dage -og vi har investeret i lidt flere grimme, farvede sutter med de mest kiksede motiver  (de fås simpelthen bare ikke i neutrale, pæne farver!). 
Nohr nyder sin sut i kusine Gaias gåvogn. Hygger med storebror Nicolaj
Jeg er SÅ glad for, at han endelig vil tage sutten. Ikke fordi mine unger skal bruge sut for enhver pris, men fordi jeg var temmelig træt af at agere sut på knap ottende måned! Nicolaj brugte aldrig sut, men havde heller ikke et særligt stort suttebehov, så det var slet ikke noget problem. Når man har to små mælkeigler, er det altså bare skønt, når tingene kører på skinner (og man fx ikke skal have 1-2 ammestop med bilen fra Fyn til Sjælland!). Tak Nohr. Og tak lille sut. Mor er glad!
Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar