Sophies fantastiske pastaret med rejer

Sophies fantastiske pastaret med rejer

300 gram optøede Vannameirejer
1 stort rødløg
10 fed hvidløg
Saften 1/2 citron
7-10 cherrytomater
1 squash
125 gram friske champignon
1 dl mælk
500 gram frisk Fettucinepasta
2-3 spsk Raps- eller olivenolie
Salt og peber

Lækkert grønt -champignon, squash og friske cherrytomater
Elsker løg i alle afskygninger

Champignon skæres i skiver, løg snittes hvidløg skæres i skiver, squash deles og skæres i skiver af 2-3 mm tykkelse og cherrytomater deles i 4.

De friske Fettucinepasta sættes over i en gryde. Dem vi bruge skulle have ca 4 minutter.

Lækre, friske pasta.
De lækre ingredienser syder på panden

Løg, hvidløg og champignon brunes i olien til de er gyldne. Herefter tilsættes Vannameirejerne, som sauteres i et par minutter, hvorefter squash og cherrytomater vendes og sauteres i et par minutter sammen med saften fra den halve citron. Hvis du er glad for hvidløg, som vi er, kan du evt knuse et par ekstra fed over retten. Tilsæt mælken og godt med salt og peber.
Vend pastaen i retten og varm dette under omrøring i et par minutter.

Voilá -max lækker pastaret!

Velbekomme!

Tip: Retten tåler faktisk fint endnu flere grøntsager, eller grøntsager i større mængder efter smag. Bare husk at tilsætte ekstra væde afhængig af grøntsagerne (nogle afgiver en del væde)

Tak fordi du læste med!

Skriv et svar