Små grødhoveder

Tristan og Nohr på 4 mdr har været fantastiske til at sove igennem hele natten (Tristan lidt bedre end Nohr), men de seneste par uger er de faldet i søvn til natten senere og senere (nogen gange først 00.30 for Nohrs vedkommende). Vi var ellers begyndt at kunne putte “allerede” ca. 22.30 -og vi skulle jo gerne kunne putte tidligere og tidligere, og ikke senere og senere! Nohr er sågar også begyndt at vågne tidligere (kl.5!). Vi besluttede derfor i går, at det var tid til at gøre Tristan og Nohr til nogle små grødhoveder, selvom jeg egentlig gerne ville have ventet lidt med opstarten af grød. 

Tristan får grød for første gang
Nohrs første grød
Menuen stod på hjemmelavet, økologisk risgrød, som er meget hurtigt at lave. Begge drenge tog faktisk rigtig godt mod maden, og spiste de 5-6 skefulde vi tilbød dem uden at spytte det ud. Da vi gentog successen i dag, sad de to små herrer med til bords, da vi skulle have aftensmad, og vi lod dem smage ca 10 skefulde hver. Deres små maver skal jo lige vænne sig til grøden. 
Nicolaj fik lov at give Tristan en skefuld. Tag ikke fejl af billedet -Tristan nød skam sin grød
Isabella gav Nohr et par skefulde
Isabella og Nicolaj var meget skuffede over, at vi startede de små grødhoveder op uden dem i går, så i dag sørgede vi for at de var oppe, når drengene skulle have mad!

Jeg synes det var super hyggeligt at sidde hele familien samlet omkring bordet, og mine yndlingsbabyer virker også til at nyde det. Det er længe siden, vi alle har kunnet sidde ved spisebordet, fordi jeg ofte ammer på det tidspunkt, og vi derfor spiser i sofaen, så vi kan spise sammen. I dag da vi endelig alle kunne sidde ved spisebordet, udbrød Isabella: “Det er faktisk rigtigt hyggeligt at sidde her ved bordet sammen” –og det synes vi voksne godt nok også!

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar