Skoleliv // Glæde i det lille hjem -god nyhed til Nicolaj

I sidste uge fik Nicolaj en rigtig god nyhed, som han havde ventet på længe.  Som den faste læser af bloggen sikkert husker, så valgte vi at flytte Isabella til en anden skole, da hun var tre uger inde i 1. kl. Isabella havde det super godt på sin daværende skole, og havde mange søde veninder, men vi flyttede hende på grund af det faglige niveau, som slet ikke levede op til vores forventninger. Det kan du læse meget mere om i indlægget Tanker bag skoleskift (af et velfungerende barn -åbner i nyt vindue) 

Nicolaj -vores skønne dreng
 Isabellas skole ligger i nabokommunen (men tager kun et minut længere at køre til i bil, end den gamle skole), og derfor er der ikke søskendegaranti. Nicolaj skal starte i skole i år (gisp!), og det var et kæmpe ønske hos os, at han kunne få plads på Isabellas fantastiske skole. For det er  virkelig en god skole, hun går på, og vi har været glade for den fra første sekund. Vi vidste, at Nicolaj helt sikkert  ikke skulle starte på den skole, som vi havde taget Isabella ud af, selvom den ligger super tæt på vores bopæl i cykelafstand. Så hvor skulle han så hen, hvis der ikke blev plads på Isabellas skole? Vi fik at vide, at det så lidt sort ud, fordi der var mange børn skrevet op til den kommende 0.kl, men valgte alligevel ikke at tjekke de andre skoler i Odense ud. Vi håbede og håbede, rykkede og rykkede for svar, og Nicolaj gik og havde lidt ondt i maven over, at han ikke vidste hvilken skole, han skulle på. Og så kom den. Opringningen. Jeg tager normalt aldrig min private telefon på arbejdet, medmindre det er fra børnehave eller skole. Det her nummer kendte jeg ikke, og da det ringede for tredje gang, og jeg ikke lige havde patienter, valgte jeg at tage telefonen.

“Hej, det er sekretæren fra X skole. Jeg vil bare lige fortælle dig, at vi har fået en ledig plads til Nicolaj i den kommende 0.kl”. Hvis jeg ikke havde været på arbejde, havde jeg sat mig ned og tudet af glæde. Dem der kender mig ved, at jeg aldrig tuder af glæde, men jeg skulle godt nok lige synke en stor glædesklump der. Nok er det meget nemmere, når man kan hente og bringe begge børn på samme sted, men det vigtigste for os var, at denne skole er helt perfekt til vores to dejlige børn. Skolen har en fantastisk ledelse, dygtige lærere, et højt fagligt niveau, et godt arbejdsmiljø for både elever og lærere og så leverer de gode resultater år efter år (og ligger i toppen af (folke)skoler i Danmark). Der er en kæmpe ro over eleverne om morgenen, de lytter efter, de vil lære…

Og hvordan reagerede Nicolaj så, da han fik det at vide? Han smilede fra det ene øre til det andet, og glæder sig nu endnu mere til han skal tage sin nyindkøbte skoletaske i brug (Køb af skoletaske -snart to skolebørn! -åbner i nyt vindue)

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar