Røde Kors hvor vi hyggede os!

Isabella og mor klar til at samle ind

I fredags kunne jeg høre i morgenradioen, at Røde Kors ikke kunne skaffe indsamlere nok til landsindsamlingen i dag. Vi havde egentlig en ret proppet weekend med fejring af Tristan og Nohr som fyldte et år, og tre værelser som vi er ved at male, dekorere og putte (og samle!!!!!) nye møbler i, så det var ikke tid der var mest af. Jeg så det dog som en mulighed for af få noget alenetid med Isabella, og hørte derfor Isabella om hun kunne have lyst til at samle lidt ind med mig. Det ville hun super gerne! Isabella er en empatisk lille pige, som altid tænker meget på andre menneskers ve og vel, så hun sprang til med det samme. Dejlige pige altså!

Stolt Isabella klar til indsamling

10.30 mødte vi derfor op på mødestedet i vores bydel i Odense, hvorefter vi travede ud i kvarteret for at samle penge ind til det gode formål. Vi havde taget to ruter, for de havde slet ikke folk nok til at dække bydelen. Isabella gik op i indsamlingen med liv og sjæl, og vi snakkede en del om hvor meget nytte pengene kunne gøre. Når folk gav bidrag (som heldigvis var de fleste), sagde hun pænt tak for bidraget, og hvis folk ikke var hjemme, lagde hun de medbragte brochurer fra Røde Kors i postkasserne.

Da vi var færdige med vores 200 husstande, havde den unge dame endnu ikke fået nok, så vi cyklede op til den lokale Fakta, hvor vi fik samlet en lille smule mere ind inden vi cyklede hen til mødestedet for at aflevere pengene. Fordelen ved at stå ved Fakta var også, at man så lige kunne bomme sin mor for lidt (af morens) mønter, så man kunne købe lidt slik!

Isabellas fine diplom

Isabella var super stolt, da hun kom ind og afleverede bøtterne med penge. Vi ved endnu ikke hvor mange der lå i, men rigtig mange mennesker lagde 20-40 kr (og nogle helt op til 200 kroner), så jeg vil tro der var en god slat! Folk var i hvert fald rigtig gode til at støtte op om indsamlingen, og det var super dejligt -også at vise Isabella hvor gavmilde folk kan være. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi skal ud at samle ind sammen. Næste gang tror jeg det bliver for Kræftens Bekæmpelse.

Jeg kan bestemt anbefale at tage børn med rundt at samle ind. For det første får man noget super god kvalitetstid, og som en ekstra bonus lærer de en god livslektie. Isabella og jeg hyggede os, og vi går i seng med god samvittighed.

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar