Regnbuemor på familieferie, dag 5: Høj sol, sand overalt og kæmpe styrt

Dag 5 af vores skønne familieferie i Tyskland og Holland lakker mod enden. Dagen har budt på høj sol (varmeste dag på ferien), sand overalt og et ordentligt styrt med hovedet først fra klapvognen for Tristans vedkommende. Drengebarnet er dog lavet af et særligt stof, for han er umiddelbart ikke kommet slemt til skade. Bagagen er pakket, ungerne puttet og mødrene sidder foran tipien med smil på læberne efter succesrige dage i Slagharen. Heldigvis har vi adgang til parken i morgen, hvor vi senere på dagen kører videre til Vakantiepark Westerbergen i Echten i Holland. Vi skal bo i en stor hytte med adgang til udendørs – og indendørs vandland, og vejrudsigten siger sol, sol og atter sol!

Der blev hilst på kæmpe cowboys
…stjålet slushice…
…drukket smoothies…
…taget mugshots…
…High five’t…
…flettet hår…
…og shoppet mærkeligt slik!

Vejret var simpelthen intet mindre end fantastisk, så meget af dagen blev tilbragt inde i vandlandets udendørs del, hvor vi solede på “badestrand” og rent faktisk huskede at få taget billeder:

Strandløver
Seje Supermand

Det er lidt sjovt at ligge der på sin liggestol midt i en forlystelsespark og med udsigt til den vildeste rutschebane. Hit!

Vi fik selvfølgelig også prøvet lidt ting:

Man bliver meget træt af alle de oplevelser Nohr blev pludselig så stille

En ordentlig svingtur
GRUMMESTE FORLYSTELSE!!! (som Isabella
Drengenes yndlings
Svævebane i Main Street

Aftensmaden blev indtaget på Randy’s med LÆKKER pizza og pasta. Og vi var så sultne, at vi helt glemte at dokumentere det!

Nu er to mødre blevet trætte og går til ro. Vi glæder os til endnu en skøn dag i morgen.

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar