Regnbuemor på familieferie, dag 12: Ændring i planerne

“Vi kunne jo også bare køre direkte til sommerhuset i Danmark i aften, i stedet for at tage en nat i Bremen…”, var der en tanke der slog ned i morges, da jeg var ved at pakke kufferterne ud i den efterhånden godt fyldte bil. Jeg orkede næsten ikke at skulle tømme bilen for alt dens lort endnu engang i Bremen (bilen er proppet pga tvillingevogn, shopping og mennesker!). Jeg forelagde ideen for ungerne og Lisette, og de var “heldigvis” helt med på den. Vi tjekkede om vi kunne omdirigere den bookede færge til i morgen, og det kunne vi heldigvis godt…vi nåede den bare aldrig, for den sidste sejler kl 19 fra Aarhus, og der var vi næsten først landet ved grænsen! Så lige nu fortryder vi faktisk temmelig meget, at jeg fik den “brilliante” idé i morges! Vi har holdt i den ene kø efter den anden med gennem Tyskland! Vi holdt ikke i en eneste kø på vej til Holland!

Farvel til hotellet
Kø, kø og atter kø

Vi spiste aftensmad ved Fleggaard ved grænsen, shoppede meget lidt (har absolut ikke plads), og er nu på vej gennem Jylland og videre over Fyn mod Sjælland. Efter planen lander vi ca 23, og vi er alle SÅ trætte…! Vi glæder os dog afsindigt til 9 dage i svigernes fantastisk skønne sommerhus, hvor vi allerede har planlagt et par besøg i Sommerland Sjælland (har sæsonkort), en biotur, måske en tur på marked og et visit i København. Hvis vi orker. Vi mærker efter og tager hver dag som den kommer.

Fleggaard

Vi har haft knap to fantastiske uger i (Tyskland) og Holland til “næsten ingen penge” for overnatningerne. Lommepengene er en anden sag, men det er jo hvad man gør det til. De første tolv dage har kostet 8937 kr for alle 6 personer! Det svarer til 1489,50 kr pr person (eller knap 125 kr pr person pr dag!)

En overnatning på A&O i Hamborg inkl morgenmad 500 kr + 112 kr i turistskat (læs om turen til Hamborg HER)

4 overnatninger i Slagharen forlystelsespark inkl fri entre, overnatning i møbleret tipitelt, el, fri entre til badeland, leje af sengelinned og turistskat 2600 kr (læs første indlæg om stedet HER)

3 overnatninger i 6-personers hytte i Westerbergen Vakantiepark med inden- og udendørs vandland + mange børneaktiviteter inkl el, sengelinnedleje, turistskat og aktiviteter 2200 kr (læs mere om det HER)

3 overnatninger i Amsterdam på A&O inkl morgenmad og turistskat 3300 kr + 225 kr for parkering på hotellet. (Læs mere HER)

Ialt 8930 kr + benzin og lommepenge for 6 personer! Det fås altså ikke meget billigere (eller oplevelsesrigt). Vi har brugt ca 700 i benzin.

Den næste uges tid vil i kunne læse om vores (heldigvis) fortsatte ferie i skønne Danmark…

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar