Personlig godnathistorie

Reklame

Vilter Ørngodt (billede fra hjemmesiden)

Forestil dig at der pludselig kommer en abe og stjæler din drøm! Eller at drengen Vilter Ørngodt tager lige netop DIG med til den hemmelige drømmebolsjefabrik på Island, som i er fløjet hen til på en stol! Eller at i tager på eventyr i Minecraft! Eller at du finder et monster under din seng, som ryster af skræk, fordi det er bange for at ligge i sin egen seng. Et super sødt monster, som er bange for monstrene under sengen!Der er masser af personlige historier i Vilters Godnathistorier, hvor dit barn er hovedpersonen i historierne sammen med sine venner, bamse m.m. Vilter Ørngodt kommer om natten og tager børn med i sine fantasifulde drømme, som Isabella og Nicolaj har været så heldige at teste!

Vilters Godnathistorier er blevet opfundet af to fædre, som ville lave gode godnathistorier, som fik børnene godt i seng. Man udfylder selv navn på barnet, by, bamses navn og vennernes navne, hvorefter de automatisk plottes ind i historierne, så barnet bliver hovedperson og kan genkende personerne i fortællingerne. Super fint koncept.

Isabella læser en af de fine historier

Historierne er super fint illustreret med flotte tegninger, og fortællingerne bliver fortalt malerisk og fantasifuldt på en sjov og jordnær måde, som barnet kan relatere til. De kan fint læses fra iPad eller lignende, så man har historierne på hånden uanset hvor man er.

Selvom både Nicolaj og Isabella er dygtige læsere, valgte jeg at læse nogle af historierne højt for dem. Jeg var spændt på, hvordan de ville tage imod historierne. Nicolaj på snart 8 var ikke synderligt begejstret -nok mest fordi jeg afbrød ham i hans iPad-spilleri, så han kunne få godnathistorie. Isabella på snart 10 var dog mere begejstret, og synes det var nogle fede fortællinger. Begge børn savnede dog lidt flere illustrationer. De synes begge at det var ret sejt at være hovedperson i fortællingen -og så blev de faktisk også ganske trætte, da jeg læste historierne højt for dem. Med morøjne synes jeg det er nogle super fine historier, som appellerer til børn på mine børns alder. Jeg tror faktisk historierne fint ville kunne læses højt mens barnet lå med lukkede øjne, så de virkelig kunne visualisere fortællingerne, og jeg sender bestemt min varmeste anbefaling. Man kan prøve 5 historier gratis, og ellers har man mulighed for at tilkøbe drømmepakker á 69 kr for 10 gode historier. Du kan bestille dine gratis historier lige HER, og læse testen af konceptet på Momstertest.

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar