Ny livsstil // Mødre på skrump

Ja, ja, jeg ved det er lidt af et kliché -det der med at skulle tabe sig efter nytår, men det har mødrene altså besluttet sig for! Det er simpelthen tid til at få os mødre på skrump, og vi starter i dag! Da jeg var ung, og før jeg fik børn, var jeg åleslank, og selvom jeg nok aldrig vil kunne skrue mig ned i samme størrelse som dengang, vil jeg rigtig gerne ned i en størrelse, som jeg kan stå inde for, og som jeg har det godt med. Målet er 23,5 kg fra den vægt, jeg vejede mig til i morges, og måske jeg engang imellem vil opdatere lidt herinde, så jeg kan holde mig selv i ørerne. 

Bryllup, juni 2007
 

Forud for Lisettes og mit bryllup i 2007, var vi begge to på kur, for at kunne se så godt ud som muligt, når den store dag oprandt. Dengang nåede jeg ned på 5 kg fra min idealvægt, men så blev jeg gravid, og siden da er der sneget ca. 18,5 kg på. Jeg håber vi sammen kan hjælpe hinanden til et flot vægttab, og vi har jo gjort det før. Lisette har lidt længere til sit mål, men hvis vi ændrer selve livsstilen, er jeg sikker på, vi kan komme i land -sammen.

Da vi var på kur forud for brylluppet, boostede vi vægttabet med en suppekur, og det er en lignende kur vi booster med i denne uge, inden vi går igang med “rigtig mad”. Børnene får selvfølgelig alm. mad som de plejer. Den kur vi er sprunget på, har jeg fundet på nettet, og den adskiller sig lidt fra den kur vi var på sidst. Sidste gang levede vi udelukkende af suppe, mens denne kur også tillader lidt anderledes morgenmad og et mellemmåltid, som ikke er suppe. Der er også kylling i suppen, og en hurtig smagsprøve i går afslørede, at den smager lidt bedre end den anden suppe. Jeg forventer dog, at vi når at blive temmelig trætte af suppen hurtigt, men det vil tiden vise. Sidste gang hang den os ud af halsen på tredjedagen, men det er en anden suppe denne gang. De “lover” et vægttab på 4 kg på fem dage, og vi forventer at køre kuren i 4, og derefter spise sundt.

Kuren kan findes lige her:
Suppekur

Hvad er DIT bedste slanketip? Alt tages i mod med kyshånd.

Tak fordi du læste med! Og hep hep til os 🙂

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar