Nicolaj har ingen far…

…men han har morfar! Nicolaj har mange gange spurgt ind til, hvorfor han ikke har nogen far. Det sker ikke så ofte for tiden, men det har tidligere fyldt en del (“Hvorfor har jeg ingen far?”  Og “Mor, jeg vil hellere have en far end dig!“). Hos Isabella har det slet ikke fyldt på samme måde. Måske fordi hun er en pige. Jeg ved det ikke. I hvert fald sagde Isabella ofte som lille: “Jeg har ikke nogen far, men jeg har morfar”. Og det har Nicolaj heldigvis også!

Nicolaj og morfar bygger LEGO
Nicolaj og morfar har nemlig endelig fundet en ting, som de nyder at lave sammen: At samle LEGO. Morfar har tidligere lokket med alt fra fisketure til forlystelsesture -bare ham og Nicolaj, men de ting interesserer ikke Nicolaj. Da vi fløj til Tenerife for en måned siden, havde Nicolaj fået en æske LEGO i lufthavnen, og de to hanner sad på hotelværelset og hyggede sig med at samle den. Det var tydeligt at Nicolaj virkelig nød lidt alenetid med morfar, og nu har vi endelig fundet noget, som interesserer dem begge. Nicolaj var helt høj på ferien, fordi han havde sin elskede morfar med -og savnede ham meget, da ham og mormor tog hjem efter den første uge. Så da Nicolaj besøgte mormor og morfar i sidste uge, skulle han selvfølgelig lige ned med morfar og købe lidt LEGO de kunne bygge sammen❤️

Morfar og Nicolaj bygger lidt LEGO mens de venter på maden

Det er fantastisk dejligt at se de to mænner hygge sammen, og Nicolaj glæder sig allerede meget til næste gang ham og morfar skal bygge sammen.

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar