Nicolaj 8 år -uden and, men fuld af pommes frites

Mor Sophie og Nicolaj

Jeg elsker and. Meget. Og jeg har misundeligt set på mange billeder af lækre Mortens Aften-ænder med lækker, fråderen brun sovs og kartofler i dag. I min mave ligger der kun McDonaldsmad. For 5. år i træk. Vi har nemlig den dejligste fødselar herhjemme, Nicolaj, som i dag fylder 8 år -og herhjemme bestemmer fødselaren menuen!

Og da yndlingsrestauranten absolut er Restaurant Den Gyldne Måge, er det her vi ender hvert år. Men hvor ville jeg dog ikke være det foruden! Vi tager det nemlig slet ikke for givet, at vi får lov til at fejre Nicolaj år efter år. Da Nicolaj var kun 4 dage gammel, var vi gennem et 23-dage langt mareridt, hvor Nicolaj var døden nær med herpesencephalit og lå i respirator på intensiv. Vi fik stillet i udsigt, at han enten ville dø eller blive svært spastisk. Nicolaj havde åbentbart bare ikke hørt det, for i dag har vi en super kvik dreng, som hele tiden har været flere skridt foran i sin udvikling. Sikke en lettelse. Og så kan man vel næppe brokke sig over, at man skal spise McDonald’s hvert år på Mortens Aften?

Fødselsdagsbordet dækkes altid når fødselaren er gået i seng
Vi går aldrig ned på gaver
Godt med små hjælpere
Stort ønske opfyldt
Gaveregn

Man skal ikke gå ned på flødeskum!

Dagen er blevet tilbragt lige efter Nicolajs hoved. Vi startede dagen med at vække Nicolaj med fødseldagssang og flag. Traditionen tro lå alle gaverne klar på det pyntede bord, som fødselaren altid bestemmer, hvordan skal pyntes. Nicolaj ville bare gerne have servietter med flag. Beskedent ønske. Han havde bestilt nybagte boller, vafler, æg, bacon og varm kakao med flødeskum, som blev spist med velbehag -og så havde han to små MEGET ivrige hjælpere til gaveudpakningen.

Hop i Jumping Fun

Tristan og Nohr hyggede sig i hoppeborgen

Nicolaj valgte at vi skulle en tur i Jumping Fun -en trampolinpark i Odense, og det havde ungerne meget morskab i. Bagefter kom et par veninder og Nicolajs bedste ven og storebror på besøg til kage hjemme hos os, og mens ungerne hyggede, kunne de voksne nyde lidt kaffe og sladder.

Nicolaj blev fejret med fodboldcupcakes fra
Ohana Cupcakes
Ohana Cupcakes
Eftermiddagshygge

Nicolaj ønskede at vi nød maden som takeaway, så vi sad alle i stuen og spiste, mens vi så Olsen Banden, som ungerne elsker. Super hyggelig dag!

Nu er fødselaren puttet -i vores seng, og to trætte mødre ser tilbage på en vellykket dag lige i Nicolajs ånd. Tak for dig Nicolaj. Vi elsker dig uendeligt højt❤️

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar