Mors lille målscorer

I dag var Nicolaj til årets sidste udendørsstævne i fodbold for U6, og han kunne umuligt have gjort sine mødre mere stolte! Ikke fordi hans hold vandt samtlige kampe, eller fordi han scorede mål i to af kampene. Nej, fordi han gav ALT hvad han havde i sig, var en god holdkammerat og fordi han havde en god teamånd. 

img_0013
Nicolaj og Marco -et godt team
img_0014
Mors lille fodboldspiller
Rediger
img_0026
Nicolaj i kamp
img_0036
“Næ nej, du får den IKKE!”
img_0053
Stolt Nicolaj med sin medalje
img_0060
Korup I.F. -U6 og 2xU7
Nicolaj spillede sine vel nok bedste kampe , nogensinde, i dag. De fire 5-årige knægte var super gode til at spille sammen og til hinanden, uden at klumpe sammen. Nicolaj viste sig at være lidt af en sprinter og dribler i dag, og virker til at begynde at forstå hele fidusen med fodbold. Han spillede simpelthen skide godt!

Vejret var i den grad med os -ja næsten for varmt, men drengene gav den gas i samtlige kampe. Så dejligt at se. Nicolaj fik meget ros af træneren og nogle af de andre forældre, så det var en meget STOLT dreng vi fik med hjem!

Tak fordi du læste med!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

Skriv et svar