Mindre selvlysende børn! Hep!

Allerede for et par år siden begyndte jeg at blive lidt bekymret for, om al den brug af mobiler, iPads og anden elektronik kunne komme til at få følger senere hen. Især for vores børn som ikke er færdigudviklede endnu. Der har været så meget tale frem og tilbage om mobilstråling, om mistanke om øget cancerrisiko med videre -og selvom det kan være svært at finde hoved og hale i alle de forskellige undersøgelser, som ofte modsiger hinanden, synes jeg heller ikke at det er værd at tage risikoen! Jeg putter min egen telefon på flysikker tilstand om natten, fordi den ligger tæt på mit hoved (og jeg bruger vækkeuret i den), men når den er på flysikker tilstand, kan jeg desværre ikke bruge internet m.m. på den. Men når især børnene bruger deres iPads i det daglige, er de ikke beskyttet mod bestrålingen, og derfor blev jeg super glad for muligheden for at teste et Radicover iPadcover, som beskytter os og ungerne mod unødvendig mobilstråling. Coveret har indbygget en speciel anti-strålingsmembran, som beskytter effektivt mod mobilstråling.

Det er primært Isabella og Nicolaj på 9- og 7 år der bruger vores iPads derhjemme, men Tristan og Nohr på 14 måneder ser også en lille børnesang eller lignende på YouTube en gang imellem (hurra for afledning!). Vi har testet coveret over flere dage, hvor vi har lavet en MOMSTER-test på produktet og set nærmere på funktionalitet, nødvendighed, kvalitet og pris. Det er herefter blevet rated fra 1-5, hvor 5 er det bedste. Denne test vil kunne ses inde på Momster.dk indenfor et par dage.

MOMSTERTEST:

Børnene har haft mange forskellige covers til deres iPads gennem tiden, dog ingen som beskyttede mod mobilstråling. Vi valgte at teste et lækkert iPad Cover Exclusive i Cognac Brun, fordi det var funktionelt, flot og i et lækkert PU læder. Totalt luksus.

 

FUNTIONALITET

Coveret var super nemt at folde ud og lukke.  Det lukkes nemt ved hjælp af en smart magnetlukning, og skærmen kan indstilles i tre forskellige niveauer efter behov. Selve coveret er lavet af det lækreste, bløde PU læder -og det føles meget luksusagtigt og lækkert. Coveret har alle de funktioner vi kunne ønske os  dog har vi set covers med lidt flere funktioner, og derfor giver vi 4 point

NØDVENDIGHED

Med nogle aktive børn er det nødvendigt med et cover til at beskytte iPad’en, et cover de nemt kan åbne og lukke og gerne et de kan rejse op når de vil se film  eller lignende. En coverløs iPad glider lettere ud af hænderne, smadrer nemmere mm, så et cover er bestemt nødvendigt. At dette cover tilmed beskytter mod stråling gør, ar vi giver 5 point.

KVALITET

Coveret er lavet af det lækreste gedeskind, det er supee flot og af rigtig god kvalitet. Så lækkert. Faktisk det lækreste cover jeg har haft i hænderne!

PRIS

Coveret koster 449 kroner, hvilket er mere end fair -kvaliteten og funktionaliteten i betragtning. Ipadcovers ER dyre, og med dette cover får man rigtig meget valuta for pengene. 5 point herfra! Jeg er vild med tanken om at mine børn (og os selv) bliver beskyttet mod stråler, og jeg overvejer kraftigt at anskaffe mig flere af deres produkter, fx iPhonecovers. Inde på hjemmesiden kan man få en masse forskellige produkter, og jeg sender den varmeste anbefaling!

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

5 comments / Add your comment below

  1. Hej igen Ellen 🙂

   Nu har jeg fået læst din artikel – spændende læsning må jeg sige 🙂 Det er jo en helt ny verden der åbner sig for mig her…

   Jeg må dog også sige, at jeg ikke deler din bekymring – og så alligevel.

   Den artikel du har henvist til her, fortæller mig først og fremmest, at der rent faktisk er grund til at bekymre sig, og ikke mindst beskytte sig, mod strålerne. For de er der jo.. Og de er sikkert rigtig mange flere steder end vi tænker over…

   Din artikel fortæller mig også, at mange af de her beskyttelsesprodukter rent faktisk virker – hvis man bruger produktet korrekt. Men sådan er det jo med alting. Sikkerhedsselen beskytter dig heller ikke, hvis du ikke bruger den, solcremen virker ikke i tasken og cykelhjelmen skal også fastspændes til hovedet… Anti-strålingscovers skal også bruges rigtigt før de har den effekt vi ønsker.

   Lige præcis RadiCover, som er det mærke jeg testede et iPad-cover fra, gør faktisk ret meget ud af at informere folk om den korrekte brug af de her covers. Både på deres hjemmeside, på deres Facebook og på emballagen..

   Men tak for din interesse.. Fedt der er flere der begynder at tage stilling til mobilstråling. At vi så ikke alle er enige om, hvordan vi beskytter os bedst – det er jo hvad det er.

 1. Regnbuemor, jeg er ked af at bekræfte Ellens kommentar, Radicover er på papiret en fantastisk ide, men realiteten er en helt anden, her forklare en dansk professor hvorfor disse covers ikke virker https://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/forbrugerelektronik/art5595704/Covers-mod-mobilstr%C3%A5ler-skader-mere-end-de-gavner

  Noget helt andet, det er totalt usmageligt og uacceptabelt at små børn bliver brugt i mobil reklamer. Svarer lidt til de gamle cigaretter reklamer hvor lægen siger “bare tag dig en Price cigaret, det er sundt”

Skriv et svar