Hvor bliver det bare hårdt for jer med tvillinger!

“Hvor bliver det bare hårdt for jer med tvillinger!”  -har flere personer, som aldrig har haft tvillinger, sagt til os.

“Hvordan vil i dog få råd til to mere?” -sagt af folk som intet aner om vores økonomi eller råderum.

“Hahahahahaaaaaaa” -har folk grinet, når de har hørt, at vores efternøler er blevet til to stk. Mest med os, for guderne skal vide, at jeg bestemt også har grinet af det her. Mange gange.

“Så skal i flytte og have ny bil!” -Ja bilen kan vi nok ikke komme uden om, men nu har vi sådan set et ekstra værelse i huset, så…

“Hvad med de store børn. Dem må i altså ikke glemme!” -Nej, det går vi sådan set heller ikke og planlægger. Vi ser derimod frem til (og nyder allerede) deres store glæde over at skulle have to små søskende, vi glæder os til at se deres søskendebånd udvikle sig -og selvfølgelig er vi da opmærksomme på, at vi også skal give dem en masse opmærksomhed. Vi snakker allerede med de store børn om, at babyerne skal have meget hjælp, at vi skal sidde meget med dem og sådan, men vi har naturligvis også tænkt os at tage os af de store! Dem er vi jo ikke mindre glade for, bare fordi der kommer to mere!

Og så videre og så videre!

img_9406
Vi GLÆDER os til at udvide familien med to ekstra guldklumper -men så er det også slut!
Og hvad skal man så lige svare til det? Selvfølgelig bliver det da hårdt, når der lander to små babyer på matriklen, som ingenting kan selv, sikkert sover på forskellige tidspunkter, som kræver deres mødre samtidig m.m…men der er altså også rigeligt at se til med et enkelt barn, og faktisk skræmmer det os ikke så meget! Kun den tid hvor de ikke kan holde hovedet selv -for hvordan filan får man begge dinglehoveder op til sig, hvis man er alene med dem? Men folk glemmer også alle de glædelige stunder, som venter os. Det er faktisk dem vi selv fokuserer mest på. At se deres, sikkert, tætte bånd. At de kan underholde hinanden lidt engang imellem, så man kan få klaret lidt husligt. At de har hinanden. At se vores fire unger få et stærkt søskendesammenhold. At få dobbelt op på babys første smil, første skridt m.m. VI GLÆDER OS! Meget!

Og hvad skal man så svare alle de ikke-tvillingeforældre, der har så travlt med at fortælle os, hvor hårdt de tror det bliver for os?

“Tja, det er derfor tvillinger kun vælger os overskudsmennesker som forældre!”

Tak fordi du læste med!

 

Tak fordi du læste med! Husk at du kan følge Regnbuemor på Instagram (regnbuemor.dk) og Facebook (Regnburmor.dk). Jeg bliver mega glad, hvis du følger bloggen.

5 comments / Add your comment below

  1. Det skal da helt sikkert nok gå😊 Og med hensyn til søvn, mine 2 blev kørt ind i samme rytme det tog ca 14 dage, og det hjælper meget😊 Gør det hele så meget nemmere.. Og jeg var alene og det kan sagtens lade sig gøre, man finder sine metoder😊

  2. Hej med jer
    Hvis i ikke allerede har lært at bruge en strækvikkel så lær det, der kan der nemlig sidde to dinglehoveder samtidigt håndfrit og dejligt tæt på mor, og hinanden …. Så er hænderne fri til de store børn… Glæder mig til at hører hvordan det går med jer.

    1. Tak for tippet. Vi har haft en vikle til vores datter, men fandt aldrig helt ud af at bruge den. Måske det er en ide at prøve igen 😉

Skriv et svar